Πάνος Καλλίδης: «Τελείωσα μόνο Δημοτικό – Στην 1η γυμνασίου έμεινα δύο φορές»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 13:14 Πάνος Καλλίδης: «Τελείωσα μόνο Δημοτικό – Στην 1η γυμνασίου έμεινα δύο φορές»

Τα τραγούδια που ερμήνευσε από… σπόντα

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Mega καλημέρα», αποκάλυψε ότι δεν ήταν και τόσο καλός μαθητής και πως εγκατέλειψε το σχολείο όταν έμεινε δύο φορές στην πρώτη γυμνασίου. Επίσης αναφέρθηκε και σε ακραία περιστατικά που του έχουν συμβεί πάνω στην πίστα.

«Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου έμεινα 2 φορές. Είχα ξεκινήσει και δούλευα σε οικοδομή, ζαχαροπλάστης, σερβιτόρος, μανάβης. Αλλά ο πατέρας μου τραγουδούσε και εγώ το είχα μέσα μου. Σιγά σιγά ασχολήθηκα με τα λαϊκά τραγούδια και ήρθε η δισκογραφία. Έγινε μόνο του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο ο Πάνος Καλλίδης μίλησε για τα τραγούδια που ερμήνευσε από… σπόντα, αλλά και στον πελάτη που του πήρε το μικρόφωνο και έφυγε: «Πολλές φορές μαζί με τα λουλούδια φεύγουν και πιρούνια ή παγάκια. Μου έχουν χτυπήσει λουλούδια στο μικρόφωνο και μου έχει χτυπήσει το μικρόφωνο στο δόντι, και μου το έχει σπάσει. Το πιο γελοίο ήταν όταν ένας ζαλισμένος πελάτης χόρευε και μετά πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε. Άλλος το είχε πάρει και είχε φύγει».

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση