Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκαλύπτουν αν είχαν σχέση μέσα στο Survivor

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 15:58 Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκαλύπτουν αν είχαν σχέση μέσα στο Survivor

«Ένιωσα πολλές στιγμές πως ήθελα να πω στη Μαριαλένα να με πάρει μια αγκαλιά να ηρεμήσω», είπε ο Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι πρώην survivors μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και αποκάλυψαν αν είχαν σχέση μέσα στο παιχνίδι.

Αρχικά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επισήμανε πως: «Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι βλέπαμε ερωτικά ο ένας τον άλλο μέσα στο παιχνίδι».

Αμέσως μετά ο Σάκης Κατσούλης έδωσε τις δικές του διευκρινίσεις: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο το οποίο δεν θέλαμε να χαλάσουμε γιατί μπορεί να ερχόμασταν πιο κοντά, να φαινόταν κάτι στις κάμερες, να τσακωνόμασταν μέσα στο παιχνίδι και δεν υπήρχε λόγος. Απλά αφήναμε τον χρόνο να κυλάει και επειδή ο χρόνος εκεί περνά γρήγορα γιατί παλεύεις για το φαγητό σου».

Αναφορικά με τις προσωπικές τους στιγμές στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Κι εγώ ένιωσα πολλές στιγμές πως ήθελα να πω στη Μαριαλένα να με πάρει μια αγκαλιά να ηρεμήσω, αλλά υπάρχει ένα δάσος στο οποίο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Όχι, δεν κάναμε αγκαλιές, ούτε δώσαμε φιλί».

","width":136,"height":146}}}

Προσαρμοσμένη αναζήτηση