Αφροδίτη Λατινοπούλου - Βάζει στο στόχαστρο τη Δανάη Μπάρκα: «Προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 10:33 Αφροδίτη Λατινοπούλου - Βάζει στο στόχαστρο τη Δανάη Μπάρκα: «Προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία»

Η πολιτεύτρια της ΝΔ, σε νέα ανάρτησή της στο Instagram,   έβαλε, αυτήν την φορά, στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας την... «λάθος πρότυπο»

Προκαλεί γι' ακομη μια φορά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.
 

 

Σε νέα ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, βάζει, αυτήν την φορά, στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας την... «λάθος πρότυπο».
 

 
 

Μάλιστα, δεν διστάζει να αναδημοσιεύσει  άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία. Και σχολιάζει, προκαλώντας -αν μη τι άλλο- αίσθηση,  πως… δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» γράφει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

 
d17333_

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση