Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άμπερ Χερντ: "Αγαπώ ακόμα τον Τζόνι"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 12:30 Άμπερ Χερντ: "Αγαπώ ακόμα τον Τζόνι"

Η Άμπερ Χερντ παραδέχτηκε πως αγαπά ακόμα τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ ενώ αποκάλυψε πως τρέμει στο ενδεχόμενο να συναντηθούν ξανά στα δικαστήρια.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη που απασχόλησε ολόκληρο τον πλανήτη προχώρησε η Άμπερ Χερντ, κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε ότι εξακολουθεί να αγαπάει τον Τζόνι Ντεπ αν και φοβάται πως μπορεί να υποβληθεί ξανά μήνυση εναντίον της.

Η ηθοποιός μιλώντας στο NBC News τόνισε "Τον αγαπώ. Τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Και προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, προκειμένου να κάνω αυτή τη διαλυμένη σχέση να δουλέψει αλλά δεν τα κατάφερα" ανέφερε, συμπληρώνοντας πως "Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντί του. Ξέρω πως μπορεί να είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς. Ή πολύ εύκολο εάν έχεις πραγματικά αγαπήσει κάποιον".

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της συνέντευξης, που προβλήθηκε την Τρίτη, η Άμπερ Χερντ τόνισε πως ένα μεγάλο μέρος της δίκης, καθορίστηκε από τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που είχαν στραφεί εναντίον της εξαιτίας της υποστήριξης που δεχόταν ο Ντεπ από τους φανατικούς θαυμαστές του.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους που προβλήθηκε χθες Τετάρτη, η ηθοποιός τόνισε πως δεν είναι το τέλειο θύμα. "Δεν είμαι καλό θύμα, το καταλαβαίνω". είπε "Δεν είμαι συμπαθές θύμα. Δεν είμαι το τέλειο θύμα".

Η Χερντ υποστήριξε πως θεώρησε δεδομένο, αυτό που για εκείνη ήταν το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα της να μιλάει ελεύθερα. "Τώρα φοβάμαι πως ό,τι κι αν κάνω, ανεξαρτήτως του τι θα πω ή πως θα το πω, κάθε βήμα που θα κάνω, θα αποτελεί μια ευκαιρία για κάποιους να με φιμώσουν" είπε απαντώντας στη δημοσιογράφο αναφορικά με το εάν φοβάται πως ο Ντεπ θα μπορούσε να την μηνύσει ξανά στο μέλλον. "Αυτός υποθέτω πως είναι άλλωστε ο σκοπός μιας αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση. Να σου στερήσει τη φωνή".

πηγή: news247.gr