Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποθέωσε την Καλλιόπη Μπεζαντέ - "Θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 15:22 MasterChef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποθέωσε την Καλλιόπη Μπεζαντέ - "Θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της"

Ο γνωστός μάγειρας συνάντησε τη φιναλίστ του διαγωνισμού, για την οποία μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Μπορεί ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος να ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef, ωστόσο, η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν αυτή που φαίνεται πως κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον του Ηλία Μαμαλάκη.

Ο γνωστός μάγειρας και παρουσιαστής, συναντήθηκε με τη φιναλίστ του διαγωνισμού, για την οποία έκανε και σχετική ανάρτηση, με διθυραμβικά σχόλια για τον χαρακτήρα και τις μαγειρικές της ικανότητες. Μάλιστα, άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

"Έμαθα ότι μίλησε για μενα με πολύ όμορφα λόγια. Πως τα έφερε η ζωή και γνωριστήκαμε και από κοντά και χάρηκα πολύ. Η γνώμη μου για αυτή είναι σταθερή. Ναι, θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της , μου πάει ο χαρακτήρα της. Έχει στόχους έχει άποψη και θα πάει μπροστά", έγραψε.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη:

Πηγή: news247.gr