MAD VMA 2022: Κατακραυγή στο Twitter για τις εικόνες ντροπής - «Το απόλυτο τίποτα. Μεγάλη παρακμή»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 09:47 MAD VMA 2022: Κατακραυγή στο Twitter για τις εικόνες ντροπής - «Το απόλυτο τίποτα. Μεγάλη παρακμή»

Τα σχόλια για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στη διάρκεια των βραβείων.

Κατακραυγή έχουν προκαλέσει οι εικόνες ντροπής που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στη διάρκεια των Mad Video Music Awards που έγιναν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Η κατάσταση ξέφυγε με ξύλο ανάμεσα στους τράπερ Light και Snik, οι οποίοι συνεπλάκησαν άγρια.

Ο άγριος καυγάς σημειώθηκε την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ετοιμαζόταν να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την απονομή να μη γίνεται τελικά.

Να ηρεμήσει την κατάσταση ανέλαβε μαζί με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απευθύνοντας σε όλους έκκληση για ηρεμία και υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» ανακοίνωσε ο μουσικός τηλεοπτικός σταθμός.

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Τα σχόλια στο Twitter για όσα συνέβησαν έπεσαν βροχή…

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση