Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MAD VMA 2022: Η Ρούλα Κορομηλά τραυματίστηκε, η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύτηκε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 13:46 MAD VMA 2022: Η Ρούλα Κορομηλά τραυματίστηκε, η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύτηκε

Σκηνές χάους επικράτησαν στη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων

Σκηνές χάους επικράτησαν χθες κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2022 στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do. Η ένταση ήταν μεγάλη και είχε ως αποτέλεσμα η εκδήλωση να διακοπεί δύο φορές εξαιτίας του άγριου καβγά ανάμεσα στους τράπερ Light και Snik.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου, η οποία βρισκόταν κοντά στο σημείο της έντασης και τελικά φυγαδεύτηκε από τους διοργανωτές, τραυματίστηκε ελαφρά

Παράλληλα, κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά, η οποία φέρεται να τραυματίστηκε στο πόδι της.

","width":136,"height":146}}}

 

Ο άγριος καυγάς σημειώθηκε την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ετοιμαζόταν να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την απονομή να μη γίνεται τελικά.

Να ηρεμήσει την κατάσταση ανέλαβε μαζί με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απευθύνοντας σε όλους έκκληση για ηρεμία και υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» ανακοίνωσε ο μουσικός τηλεοπτικός σταθμός.

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης