Εκτύπωση αυτής της σελίδας

#Cancel_trappers: Το Twitter απαιτεί να τιμωρηθούν Snik και Light για το ξύλο στα MAD

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 16:24 #Cancel_trappers: Το Twitter απαιτεί να τιμωρηθούν Snik και Light για το ξύλο στα MAD

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του κοινού μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά των trappers στα Mad Video Music Awards οι οποίοι δεν δίστασαν να πιαστούν στα χέρια.

Πρώτο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η άγρια συμπλοκή ανάμεσα στους trappers Snik και Light που έλαβε χώρα στα MAD VMA 2022.

Οι δύο τραγουδιστές πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε επέμβαση ανθρώπων της ασφαλείας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Λίγο αργότερα απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους ωστόσο δεν δίστασαν να συνεχίσουν τον καυγά στα παρασκήνια. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν on stage όταν είδε τους trappers να πλακώνονται στο ξύλο και αναγκάστηκε να αναφέρει: «Παιδιά, όχι βία! Όχι βία».

Οι εικόνες της απόλυτης ντροπής κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και καταδικάζονται έντονα από το κοινό. Όσοι βρίσκονταν χθες το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου είδαν έντρομοι ένα σκηνικό που δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλαιότερες διοργανώσεις του λαμπερού θεσμού.

Οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών δεν άργησαν να έρθουν αφού ο Nivo και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησαν απογοητευμένοι από τα μουσικά βραβεία, χωρίς να πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο τους act. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνίδα σταρ κινδύνευσε άμεσα αφού βρισκόταν δίπλα ακριβώς από το σημείο της συμπλοκής και απομακρύνθηκε από το σημείο εμφανώς τρομοκρατημένη.

«Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε», τόνισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός από το stage.

Η συγγνώμη του Snik και του Light

Οι 2 trappers ανέβηκαν λίγο αργότερα on stage για το προγραμματισμένο τους act με τον Light να αναφέρει: «Έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθονται να αμύνομαι. Χίλια συγνώμη σε όποιον το είδε, δεν ήμαστε τέτοιοι άνθρωποι».

Aκολούθησε η συγγνώμη του Snik με εμφανώς ειρωνική διάθεση: «Συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας. Και όσοι κάνουν δηλώσεις σχετικά που σίγουρα δεν είμαστε εμείς, πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε και το φιλαράκι μας πριν».

 

 

H ανακοίνωση του Νίκου Βουρλιώτη

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Βουρλιώτης περιγράφει το πώς διαψεύστηκαν οι προσδοκίες του για τη γιορτή της μουσικής.

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτο το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου. Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λήψει απ’ όλους μας…Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά…Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι "σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα" δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views. Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξυλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς η «μπάλα» πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε «πάτημα»!!! Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή.Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά.Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή:Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down"!!!Νίκος Βουρλιώτης a.k.a NiVO», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του MAD και η ποινή που επιβλήθηκε σε Snik και Light

Λίγες ώρες μετά το θλιβερό συμβάν που διαδραματίστηκε στο κλειστό γήπεδο του Taekwondo, το MAD έσπευσε να πάρει θέση και να ανακοινώσει το εξής μήνυμα: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλάισιο δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Το Twitter αποδοκιμάζει έντονα τους 2 trappers

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ώρες στο Twitter, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να αποδοκιμάζουν έντονα το συμβάν που αμαύρωσε την γιορτή της μουσικής. Το hashtag #Cancel_trappers βρίσκεται δεύτερο στο Ελληνικό Twitter, με περισσότερα από 3.400 tweets που ζητούν τον αποκλεισμό του Snik και του Light από τον θεσμό.

Τα πιο χαρακτηριστικά tweets που έγραψαν οι χρήστες της πλατφόρμας για το ντροπιαστικό συμβάν:

Πηγές: Alpha, newsbomb.gr