Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι κόρες τους έγιναν ενός έτους – Οι τρυφερές αναρτήσεις και το πάρτι γενεθλίων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 09:49 Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι κόρες τους έγιναν ενός έτους – Οι τρυφερές αναρτήσεις και το πάρτι γενεθλίων

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο τα δυο δίδυμα κοριτσάκια της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, η μικρή Αριάνα και η μικρή Φιλίππα.

Η ζωή του αγαπημένου ζευγαριού εκ τότε άλλαξε ριζικά και οι δυο τους δε χορταίνουν να περνούν χρόνο με τα δυο τους κορίτσια που τους έχουν κυριολεκτικά κλέψει την καρδιά.

Με αφορμή λοιπόν τα πρώτα γενέθλια των κοριτσιών τους, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης προχώρησαν σε μερικές πολύ τρυφερές αναρτήσεις.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα!
Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν. Χρόνια Πολλά αγάπες μου» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τις κορούλες του.

Η Χριστίνα Μπόμπα με τη σειρά της δημοσίευσε μερικά ακόμα όμορφα στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους καθημερινότητα αλλά και ένα βίντεο από τα πρώτα γενέθλια των κοριτσιών τους γράφοντας: 

«Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα!».