Μπεν Άφλεκ: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μια Lamborghini

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 11:16 Μπεν Άφλεκ: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μια Lamborghini

Πώς βρέθηκε στο τιμόνι του πολυτελούς οχήματος ο μικρός Σάμιουελ Γκάρνερ Άφλεκ

Μια περιπέτεια με μια Lamborghini είχε ο Μπεν Άφλεκ. Ο 10χρονος γιος του κάθισε πίσω από το τιμόνι μιας πολυτελούς κίτρινης SUV Lamborghini και χτύπησε το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο πάνω σε ένα άλλο όχημα όταν κατά λάθος έκανε όπισθεν.
 

 

Ο Άφλεκ και η αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες όταν ο 10χρονος Lamborghini έκανε τη… ζημιά.
 

 
 

Ο Άφλεκ άφησε τον γιο του - τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ- να μπει στη θέση του οδηγού του.

Το αυτοκίνητο - μια Lamborghini Urus που νοικιάζεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 1.475 δολαρίων την ημέρα – στην όπισθεν που έκανε ο μικρός συγκρούστηκε ελαφρά με μια λευκή BMW.
 

 

Στη συνέχεια, ο Σάμιουελ βγήκε από το αυτοκίνητο και έλεγξε τα δύο αυτοκίνητα, σύμφωνα με τα πλάνα.

Ο Μπεν Άφλεκ έλεγξε επίσης για ζημιές και παρηγόρησε τον γιο του μετά το περιστατικό. Τον πήρε μια σφιχτή αγκαλιά για να τον παρηγορήσει.

Εκπρόσωπος του Άφλεκ δήλωσε στο «TMZ» ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά. Ένας υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε στην «Post» ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους.

«Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω», είπε. «Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο».

«Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν ζημιές», δήλωσε ο υπάλληλος. «Όλοι ήταν εντάξει!» είπε.

«Φάνηκαν χαρούμενοι και συνέχισαν να περιηγούνται. Η αντιπροσωπεία θα τους υποδεχόταν και πάλι με μεγάλη χαρά. Ο Άφλεκ αγαπάει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν», είπε ο εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας των πολυτελών αυτοκινήτων.
 

 

Ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Γκάρνερ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: protothema.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση