Σταμάτης Γονίδης: Συναυλία στη Δράμα με 800 ευρώ για… reserved στον καναπέ - Τι λένε οι διοργανωτές για το σάλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 16:00 Σταμάτης Γονίδης: Συναυλία στη Δράμα με 800 ευρώ για… reserved στον καναπέ - Τι λένε οι διοργανωτές για το σάλο

Ποιοι θα κάθονται στα πρώτα τραπέζια και πόσο κοστίζει η είσοδος σε όσους θα δουν τον τραγουδιστή.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα ώστε απόψε το βράδυ ο Σταμάτης Γονίδης να ανέβει στη σκηνή που έχει στηθεί στο γήπεδο Μικροχωρίου στη Δράμα. Τη συναυλία διοργανώνει η ποδοσφαιρική ομάδα «Άρης Μικροχωρίου» και όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής «στους καναπέδες υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση 800 ευρώ».

Ένας από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης μιλώντας στο Newsbeast δίνει εξηγήσεις για τα όσα ακούγονται για την ελάχιστη κατανάλωση των 800 ευρώ στα μπροστινά τραπέζια ξεκαθαρίζοντας πως εκεί θα κάθονται άτομα που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και τη στηρίζουν με χορηγίες της.

Το άτομο που μας μίλησε εξηγεί πως όντως στον χώρο του γηπέδου έχουν στηθεί τραπέζια με καναπέδες μπροστά στην σκηνή όπου θα ανέβει ο τραγουδιστής και τραπέζια με καρέκλες αλλά και stand πιο πίσω.

«Τα όσα ακούγονται για ελάχιστη κατανάλωση 800 ευρώ στους καναπέδες δεν ευσταθούν, έχει γίνει μπέρδεμα» επισημαίνει λέγοντας πως στα πρώτα τραπέζια θα κάθονται άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα με χορηγίες και έτσι «μπήκε ενδεικτικά η τιμή των 800 ευρώ». «Τα συγκεκριμένα τραπέζια δεν διατίθενται για το υπόλοιπο κοινό και έχουν ”κλειστεί” από νωρίς» συμπληρώνει.

«Η τιμή της φιάλης είναι στα 140 ευρώ και δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να πάρει μπουκάλι ώστε να παρακολουθήσει τη συναυλία. Η είσοδος είναι στα 15 ευρώ και το ποτό κοστίζει 8 ευρώ» αναφέρει στο Newsbeast άτομο από τη διοργάνωση.

«Στη φιάλη δεν έχουμε όριο ατόμων αλλά δεν μπορούν να είναι και 10. Έχουμε κλείσει και φιάλη για 5 και 6 άτομα ενώ στις περισσότερες διοργανώσεις, όπως και στα μπουζούκια το μπουκάλι είναι για τέσσερα άτομα» μας λέει.

Η ανακοίνωση της ομάδας: Η φιάλη δεν είναι αναγκαστική παρά μόνο στα πρώτα τραπέζια της εκδήλωσης

Η ομάδα του «Άρη Μικροχωρίου» το μεσημέρι της Πέμπτης (30/6) στη σελίδα του στο Facebook εξέδωσε ανακοίνωση – διευκρίνηση στην οποία παρουσιάζει τις τιμές που ισχύουν για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Σταμάτη Γονίδη.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Ανακοίνωση, διευκρίνιση και διάψευση κακόβουλων δημοσιευμάτων προς το κοινό μετά την ανεξήγητη έκταση του θέματος για την συναυλία μας…

  • τιμή εισιτηρίου προπωλησης 13ευρώ
  • τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ στην είσοδο
  • τιμή φιάλης 140 ευρώ και δεν είναι αναγκαστική παρά μόνο στα πρώτα τραπέζια της εκδήλωσης
  • τιμή ποτού 8 ευρώ

Αυτές οι τιμές ισχύουν και ίσχυαν από την αρχή της εκδήλωσης».

«Ο άρχοντας της καψούρας έρχεται»

«Ο άρχοντας της καψούρας έρχεται στο γήπεδο Μικροχωρίου Δράμας για μια και μοναδική εμφάνιση, μην λείψει κανείς» έγραψε η ομάδα «Άρης Μικροχωρίου» στις 22/6 ανακοινώνοντας τη συναυλία που θα δοθεί από τον Σταμάτη Γονίδη.

Η ανάρτηση κατοίκου για την ελάχιστη κατανάλωση 800 ευρώ

«Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης θα βρίσκεται αύριο στο γήπεδο του Μικροχωρίου Δράμας σε μια φανταστική καλλιτεχνική βραδιά. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση κρατήσεων (κάτι που προεξοφλεί την επιτυχία) και η τιμή στην πρώτη θέση (καναπέδες) είναι η ελάχιστη κατανάλωση 800 ευρώ και στα stand 140 ευρώ» επεσήμανε την Τετάρτη (29/6) σε ανάρτηση του ο Σπύρος Λάτσας ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής.

«Η είσοδος στο γήπεδο 13 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στην είσοδο του γηπέδου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους» έγραψε.

«Με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχουν τραπέζια μπροστά (καναπέδες)… οπότε όσοι προσπαθήσετε μόνο stand υπάρχουν διαθέσιμα» συμπλήρωσε σε υστερόγραφό του στη δημοσίευσή του ο Σπύρος Λάτσας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση