Η Χριστίνα Μπόμπα είχε γενέθλια και το γιόρτασε αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 11:40 Η Χριστίνα Μπόμπα είχε γενέθλια και το γιόρτασε αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή influencer δέχθηκε ευχές από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και έκανε μια χιουμοριστική αποκάλυψη.

Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή (30.06) για την Χριστίνα Μπόμπα αφού γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της στο νησί των ανέμων. Η διάσημη influencer πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα παρέα με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, τις δίδυμες κόρες τους και λίγους καλούς φίλους.

Το ζευγάρι έχει νοικιάσει ένα υπέροχο σπίτι στην Μύκονο και θα παραμείνει εκεί όλο το καλοκαίρι. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου βρέθηκαν κοντά τους για τα γενέθλια της Χριστίνας και πέρασαν όλοι μαζί μια ανέμελη ημέρα στην παραλία.

Τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 34 ετών και θέλησε να μοιραστεί στιγμές από το πάρτι με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Η influencer δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους και την τούρτα. Οι μικρές (Αριάνα και Φιλίππα) έχουν δοκιμάσει ήδη το γλυκό και αυτό αποτυπώνεται στα γλυκά προσωπάκια τους.

«Happy birthday to me!!! Και μόνο που έχω εσάς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! #τακαλύτεραγενέθλια Ps. Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές !!! Είμαι η πιο τυχερή επίσης που σας έχω πάντα δίπλα μου! #σαςαγαπώ Ps2. Καλά που τα κορίτσια φάγανε το 3… και βλέπετε μόνο ένα 4

Προσαρμοσμένη αναζήτηση