Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη τους συνάντηση μετά το Survivor

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 21:08 Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη τους συνάντηση μετά το Survivor

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Το ειδύλλιο που γεννήθηκε στο Survivor, ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, συζητήθηκε περισσότερο από κάθε τι στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Οι πρώην παίκτες ήρθαν από τα μισά του παιχνιδιού αρκετά κοντά και μάλιστα οι φήμες τους ήθελαν να είναι ακόμη και ζευγάρι. Οι δυο τους  
έχουν αποχωρήσει πλέον από το Survivor και νωρίτερα σήμερα, δημοσιοποίησαν ένα Instagram story, από κοινή τους έξοδο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβασε ένα βίντεο boomerang με τον φαρμακοποιό, από κοινή τους έξοδο. 

Στο βίντεο, ο Σπύρος Μαρτίκας την κρατά από το μπράτσο, ενώ οι δυο τους κοιτούν την κάμερα.

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται, ότι στις πρώτες του δηλώσεις, όταν ρωτήθηκε για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε πει μεταξύ άλλων: «Θέλω να τη βλέπω στα μάτια και να δω τι προκύπτει. Μέσα στο παιχνίδι ένιωσα έντονη έλξη και έρωτα θα έλεγα».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ίδιος ανάρτησε στα social media, μία φωτογραφία με εκείνον και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να είναι αγκαλιασμένοι στον στίβο μάχης. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε: «Η διαχείριση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου !! Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου !!».

Αφού είδε την ανάτησή του, η Βρισηίδα Ανδριώτου έσπευσε να απαντήσει με δικό της σχόλιο. «Όταν μια πόρτα κλείνει μια άλλη πάντα ανοίγει. Περιμένω πως και πως την αγκαλιά σου…», έγραψε.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση