Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά σε εστιατόριο της Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 11:12 Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά σε εστιατόριο της Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνάντηση με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη και η συναυλία για τον ένα χρόνο χωρίς τον Μίκη.

Χθες βράδυ στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Άγγελος Θεοδωράκης, συναντήθηκαν σε μια «Νύχτα μαγικιά» για να ζωντανέψουν το έργο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη μας ο οποίος εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν είναι κοντά μας.

«Ελπίζω όλη η Θράκη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε βροντοφωνάζοντας, κοινό και καλλιτέχνες, για να μας ακούσει ο πατερούλης μου από ψηλά και να χαμογελά ευτυχισμένος», είχε πει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Μετά τη συναυλία οι συμμετέχοντας δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Στον προσωπικό λογαριασμό της Μαίρης Χρονοπούλου ανέβηκαν δύο βίντεο στα οποία η ηθοποιός έδειξε να απόλαυσε τη βραδιά για την οποία όπως είπε ήταν ιδιαίτερα ευτυχής. Στο βίντεο την ακούμε να σιγοτραγουδά το «Υπάρχει κάπου ένα παιδί μου εμένα περιμένει» σε μουσική του Κώστα Καπνίση και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Στο άλλο βίντεο τη βλέπουμε να συζητάει με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη η οποία της λέει πόσο την είχε ξεχωρίσει από τις άλλες πρωταγωνίστριες της γενιάς της.

Δείτε τη Μαίρη Χρονοπούλου να ερμηνεύει το «Υπάρχει κάπου ένα παιδί»

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση