Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ζεύγος Μπέκαμ γιορτάζει 23 χρόνια γάμου στο Παρίσι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 14:44 Το ζεύγος Μπέκαμ γιορτάζει 23 χρόνια γάμου στο Παρίσι

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γιόρτασαν την 23η επέτειο του γάμου τους στο Παρίσι με ποτά στην ταράτσα το ηλιοβασίλεμα, ερωτικές εξομολογήσεις και μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς

Το ζεύγος Μπέκαμ γιόρτασε 23 χρόνια γάμου με ένα ρομαντικό «ραντεβού» στο Παρίσι. Η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, 47 ετών, ανέβασαν φωτογραφίες και στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Δευτέρας (4/7) και μοιράστηκαν τις τρυφερές στιγμές τους με τα εκατομμύρια των θαυμαστών τους.

Aπόλαυσαν ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο είχε τοποθετηθεί σε ένα εξατομικευμένο δοχείο που είχε χαραγμένες φράσεις όπως «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ» και «ευτυχισμένη επέτειο» και αντάλλαξαν ευχές και αναμνήσεις απο το παρελθόν.

Για την ιδιαίτερη βραδιά, η Βικτώρια ήταν η επιτομή της κομψότητας με ένα κομψό λευκό blazer φόρεμα, το οποίο συνδύασε με αστραφτερό ασημένιο καλσόν και γόβες. Ο συνιδιοκτήτης της Inter Miami φορούσε μαύρο κοστούμι και γραβάτα καθώς πόζαρε για μια selfie καθρέφτη πριν βγει για να απολαύσει το ποτό του στο πλευρό της συζύγου του στην ταράτσα.

 

 

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1999, γιόρτασε με ένα ρομαντικό δείπνο στην ύπαιθρο με φόντο την απίστευτη θέα του Παρισιού, όπου τράβηξαν αγαπημένες selfies. Ο Ντέιβιντ ανέβασε story στο Instagram με το ασημένιο δοχείο ψύξης κρασιού που είχε ετοιμάσει η Βικτώρια για να τιμήσει την περίσταση.

«Ντέιβιντ. Σ 'αγαπώ πολύ, Χρόνια Πολλά για την 23η επέτειο του γάμου μας. Έισαι τα παντα μου. ΧΧΧ» έγραφε. Αποκάλυψε επίσης ,μία σειρά απο κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς που επιστράτευσαν για να γιορτάσουν τον γάμο τους, με τον Ντέιβιντ να γράφει στη λεζάντα: «Αγαπάμε το Παρίσι. Κάθε φορά που έχουμε κάτι να γιορτάσουμε είμαστε εδώ».

Νωρίτερα, η Βικτόρια είχε χαρακτηρίσει τον σύζυγό της «τα πάντα» σε ένα αφιέρωμα στο Instagram. Η σχεδιάστρια μοιράστηκε μια γλυκιά εικόνα της να λάμπει στο πλευρό του ποδοσφαιριστή στον γάμο του πατέρα του Τεντ τον Απρίλιο, ενώ σημείωσε ότι οι επικριτές έλεγαν οτι ο γάμος τους « δεν θα αντέξει» όταν παντρεύτηκαν το 1999.

Ο Ντέιβιντ σηματοδότησε επίσης την επέτειο με τη σύζυγό του αστειευόμενος ότι ήταν ακόμα «κομψή» μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες γάμου, δημοσιεύοντας ένα διασκεδαστικό κλιπ από ένα σκίτσο όπου συζήτησαν την πρώτη τους συνάντηση. Στην ανάρτησή της, η Βικτώρια φαινόταν να χαμογελά στον Ντέιβιντ καθώς παρευρέθηκαν στον γάμο του πατέρα του. Η λεζάντα έγραφε: «Λένε ότι δεν είναι αστείος, λένε ότι δεν χαμογελάω ποτέ, είπαν ότι δεν θα κρατήσει! Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια γάμου. Ντέιβιντ είσαι τα πάντα μου, σε αγαπώ τόσο πολύ!!!!»

Η Βικτόρια μοιράστηκε επίσης μια συλλογή από στιγμιότυπα με τον Ντέιβιντ καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντέιβιντ μπήκε επίσης στο Instagram για να μοιραστεί το δικό του επετειακό αφιέρωμα, δημοσιεύοντας ένα αναδρομικό κλιπ του ζευγαριού που εμφανίστηκε σε ένα σκετς Comic Relief το 2001, όπου τους πήρε συνέντευξη ο Ali G. Στο σκετς, η Βικτόρια παραδέχεται ότι γνωρίστηκαν «στο ποδόσφαιρο». Καθώς ο Άλι ρώτησε τον Ντέιβιντ αν «του άρεσαν οι Spice Girls», εκείνος απάντησε διστακτικά: «Όχι, αλλά μου άρεσε η Posh».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο πρώην αστέρας του αγγλικού ποδοσφαίρου πρόσθεσε: «Πριν από 23 χρόνια σαν σήμερα η Posh έγινε κυρία Μπέκαμ, αλλά θα είναι πάντα Posh. Χαρούμενη επέτειο. 23 χρόνια & 4 όμορφα παιδιά. Σ 'αγαπώ, σε αγαπάμε όλοι @victoriabeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven.»

Μοιράστηκε επίσης μια άλλη κλασική εικόνα από τις πρώτες μέρες της σχέσης τους στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο γιος του ζευγαριού Ρομέο, δημοσίευσε ένα χαμογελαστό στιγμιότυπο με τους διάσημους γονείς του, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στους καλύτερους γονείς στον κόσμο, σας αγαπώ τόσο πολύ». Ο γιος τους Μπρούκλιν, ο οποίος παντρεύτηκε τη Nicola Peltz τον Απρίλιο, έχει παραδεχτεί ότι θέλει ο γάμος του να θυμίζει τον γάμο των γονιών του.

Το 1999, οι Μπέκαμ επέλεξαν έναν γάμο με θέμα τον Ρομπέν των Δασών, όταν αντάλλαξαν όρκους στο κάστρο Luttrellstown του Δουβλίνου και κοίταξαν τους διάσημους καλεσμένους τους από τους γιγάντιους χρυσούς θρόνους τους φορώντας ασορτί μωβ ρούχα.

Πηγή: newsbomb.gr