Forbes - Οι νεότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες δισεκατομμυριούχοι: Τα αμύθητα ποσά που έχουν συγκεντρώσει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 11:22 Forbes - Οι νεότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες δισεκατομμυριούχοι: Τα αμύθητα ποσά που έχουν συγκεντρώσει

Πρωτιά για τη Rihanna.

Τα ονόματα των νεότερων αυτοδημιούργητων γυναικών δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes αποκαλύπτοντας τα αμύθητα ποσά που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν.

Σε ηλικία μόλις 34 ετών, η Rihanna είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής, σύμφωνα με το Forbes.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας από τις νήσους Μπαρμπέιντος είναι στη θέση #21 στη λίστα, με περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στα 41 της, η Kim Kardashian, επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια ριάλιτι σόου θεωρείται η επόμενη νεότερη δισεκατομμυριούχος με περιουσία 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Κατατάχθηκε δε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στη 16η θέση της λίστας.

Το 2018, η Kylie Jenner, ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian ανακηρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος από το περιοδικό.

Ωστόσο, μετά από εκ νέου υπολογισμό που απέδειξε ότι η καθαρή της περιουσία διαμορφωνόταν στα 900 εκατομμύρια δολάρια αντί για ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ο τίτλος της αφαιρέθηκε. Τώρα, η Jenner είναι η νεότερη, όχι δισεκατομμυριούχος στη λίστα, με περιουσία 600 εκατομμυρίων δολαρίων και καταλαμβάνει την 41η θέση.

Τον Απρίλιο, η Rihanna συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes με τους παγκόσμιους δισεκατομμυριούχους. Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια – επιχειρηματίας λόγω της θετικής πορείας της εταιρείας καλλυντικών Fenty Beauty και της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty που έχει ιδρύσει εντάχθηκε στη λίστα με περιουσία 1,729 δισ. δολάρια. Έγινε επίσης η πρώτη δισεκατομμυριούχος της πατρίδας της, των νησιών Μπαρμπέιντος.

H λίστα του Forbes…

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση