Τομ Χανκς: Έξαλλος με επιτήδειους που πήγαν να εκμεταλλευτούν τον καρκίνο της συζύγου του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 10:20 Τομ Χανκς: Έξαλλος με επιτήδειους που πήγαν να εκμεταλλευτούν τον καρκίνο της συζύγου του

«Μας πρότειναν "κάποια κλινική στη Βολιβία" ή μια "δίαιτα με ροδάκινα"», είπε σε δηλώσεις του ο χολιγουντιανός σταρ

Ο Τομ Χανκς έχει τη φήμη ενός πολύ καλού και ανεκτικού ανθρώπου. Όμως ο χολιγουντιανός σταρ έγινε έξω φρενών με «επιτήδειους» που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν τον καρκίνο της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον.

Ο Τομ Χανκς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αυτό που έκανε ακόμα χειρότερη την περιπέτειά τους ήταν οι «επιτήδειοι» που προσπάθησαν να πάρουν τα χρήματά τους, εκμεταλλευόμενοι τον φόβο τους.

Ο Τομ και η Ρίτα, και οι δύο 65 ετών, είναι μαζί για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους τον 31χρονο σήμερα Τσέστερ και τον 26χρονο Τρούμαν.

Το προσωπικό πρόβλημα υγείας που ήταν καρκίνος του μαστού
Όταν ήταν 58 ετών, η Ρίτα αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της στην υποκριτική λόγω «προσωπικού προβλήματος υγείας». Αυτό το «προσωπικό θέμα» αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος του μαστού και για να τον αντιμετωπίσει υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

 
Tom_Hanks-Rita_Wilson1
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η σχέση τους κρατάει για περισσότερα από 30 χρόνια
Η ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν μέσω χειρουργικής επέμβασης αποκατάστασης.
 
 
 

Μιλώντας στο «Sunday People» σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο, περιέγραψε αρχικά τον τρόπο με τον οποίο εκείνη και ο σύζυγός της αντιμετώπισαν τη δοκιμασία.

«Βλέπαμε ταινίες, βλέπαμε σπουδαία ντοκιμαντέρ, τρώγαμε καλό φαγητό και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διατηρήσουμε το πνεύμα μας και να είμαστε ευγνώμονες», είπε.

Οι κομπογιαννίτες και η κλικινή στη Βολιβία
Όμως κάποιοι «τσαρλατάνοι» τους πλησίασαν και τους πρότειναν αμφίβολες «θεραπείες». Όπως αποδείχτηκε απλά ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο τους και να τους πάρουν τα λεφτά.

Ο Τομ δήλωσε στη «Daily Mail»: «Ένα πράγμα που παρατήρησα μέσα από αυτό, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω στον κόσμο που, όταν μάθουν ότι έχεις μια συγκεκριμένη ασθένεια, ιδιαίτερα καρκίνο, θα προσπαθήσουν αμέσως να βγάλουν χρήματα από εσένα. Το κάνουν αυτό προωθώντας κάποιες διαδικασίες που μπορεί να έχουν έναν βαθμό επιστήμης που μπορεί να τις κάνει ακριβείς, και κάποιες άλλες που είναι εντελώς κομπογιαννίτικες. Μας πρότειναν "κάποια κλινική στη Βολιβία" ή μια "δίαιτα με ροδάκινα"».

Πηγή: protothema.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση