Ο Άντονι Χόπκινς χορεύει συρτάκι και αποθεώνει την Ελλάδα και τον Ζορμπά - Το viral βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 10:37 Ο Άντονι Χόπκινς χορεύει συρτάκι και αποθεώνει την Ελλάδα και τον Ζορμπά - Το viral βίντεο

Το εμβληματικό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη από τον Ζορμπά χορεύει ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Άντονι Χόπκινς και το διαδίκτυο «παίρνει φωτιά»

Ο ανατρεπτικός Άντονι Χόπκινς επέστρεψε στα σόσιαλ μίντια με ένα νέο χορευτικό και μάλιστα με...άρωμα Ελλάδας. Μετά το viral χορό του στο Tik Tok, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο όπου εμφανίζεται να χορεύει το εμβληματικό συρτάκι «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο 84χρονος σταρ έγραψε, μεταξύ άλλων: «Έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα για τον χορό μου. Ευχαριστώ. Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω στην επόμενη συναυλία μου. Σκέφτομαι αντισυμβατικά».

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να απαντήσουν στον ηθοποιό. Ανάμεσά τους και ο Mάικλ Ντάγκλας που του ευχήθηκε να έχει ένα τέλειο καλοκαίρι, αλλά και ο Aντόνιο Μπαντέρας με τη σειρά του του έστειλε συγχαρητήρια!

Στο βίντεο μετά τις χορευτικές του επιδόσεις, βλέπουμε τον ηθοποιό μαζί με συνεργάτες. Ανάμεσά τους ο ζωγράφος και σκηνοθέτης Julian Schnabel, o οποίος υπήρξε υπέρμαχος του ανεξάρτητου κινηματογράφου τέχνης.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Χόπκινς προετοιμάζει τους διαδικτυακούς του φίλους για κάποιο νέο χορευτικό ή απλώς ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών του διακοπών...πιθανότατα στη χώρα μας. Η Ελλάδα περισσότερο από ποτέ φέτος έχει γίνει πόλος έλξης για τις διασημότητες του Χόλιγουντ και τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση