Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο έρωτας, ο γάμος, το διαζύγιο και η επανένωση στη μικρή οθόνη μετά από 14 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 09:57 Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο έρωτας, ο γάμος, το διαζύγιο και η επανένωση στη μικρή οθόνη μετά από 14 χρόνια

Μπορεί οι δυο τους να επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο η υποκριτική τους έφερε και πάλι κοντά. 

Ο λόγος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, οι οποίοι επιστρέφουν στην τηλεόραση ξανά και μάλιστα στην ίδια σειρά.

Όλα αυτά θα συμβούν στη νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που έρχεται το φθινόπωρο στο Mega, με την υπογραφή, στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες στη σειρά, που ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες. Στο πλευρό των τριών πρωταγωνιστριών θα βρίσκεται μια πλειάδα από ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος θα κάνει μια guest εμφάνιση.

Να θυμίσουμε πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το πρώην ζευγάρι μαζί τηλεοπτικά, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του.

Η γνωριμία και ο χωρισμός

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη γνωριζόντουσαν αρκετά χρόνια, ο λόγος όμως για να έρθουν κοντά ήταν η επιτυχημένη σειρά, Πολυκατοικία, όπου πρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν ένα ζευγάρι.

Τον Οκτώβριο του 2013 και λίγους μήνες πριν υποδεχτούν την μονάκριβη κόρη τους, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Μετά από τρείς μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Εύα, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το 2017 οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρόλα αυτά διατηρούν καλές σχέσεις για το καλό της κόρης τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ από τη δικηγόρο τους τονίζοντας πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης Εύας.

Πλέον έχουν γυρίσει και οι δύο σελίδα στη ζωή τους, αφού η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού.

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση