Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Το Παρίσι επέλεξαν για τον μήνα του μέλιτος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 12:33 Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Το Παρίσι επέλεξαν για τον μήνα του μέλιτος

Το ερωτευμένο ζευγάρι που ενώθηκε πριν λίγες ημέρες με τα δεσμά του γάμου εθεάθη στη γαλλική πρωτεύουσα - Μαζί τους η κόρη της Λατίνας σταρ και τα παιδιά του ηθοποιού

Την πιο ερωτική πόλη επέλεξαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ για το γαμήλιο ταξίδι τους.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή σε στενό κύκλο στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Λίγες ημέρες αργότερα, εθεάθησαν στο Παρίσι, το οποίο και επέλεξαν για τον μήνα του μέλιτος, συνοδευόμενοι από τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και από την κόρη της Λόπεζ, Εμ.

Η Λατίνα σταρ εντοπίστηκε να περπατάει με τον αγαπημένο της στη γαλλική πρωτεύουσα, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, που σίγουρα δεν την άφησε να περάσει απαρατήρητη.

Μιλώντας στο «Good Morning America» μία εργαζόμενη στο παρεκκλήσι που ήταν παρούσα στον γάμο του ζευγαριού, αποκάλυψε πως ήταν τόσο συγκινημένοι που έκλαιγαν κοιτώντας ο ένας τον άλλο όταν είπαν το «Δέχομαι».

«Ήταν πολύ γλυκό. Ήταν και οι δύο πολύ συγκινημένοι και έκλαιγαν ο ένας κοιτώντας τον άλλο. Τα παιδιά ήταν ακριβώς από πίσω τους. Εκείνη φορούσε ένα ωραίο μπεζ δαντελωτό φόρεμα, το πέπλο ήταν όμορφο, όλα ήταν υπέροχα», είπε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα, το Σάββατο 16 Ιουλίου.


«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, λίγο μετά τον γάμο τους στην ιστοσελίδα της.

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», είπε η JLo.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση