Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέβιν Σπέισι: Καλείται να πληρώσει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς του «House of Cards»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 14:46 Κέβιν Σπέισι: Καλείται να πληρώσει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς του «House of Cards»

Βαριά η οικονομική «καμπάνα» για τον ηθοποιό μετά το σκάνδαλο για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε μέλη της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Ο Κέβιν Σπέισι έχασε την έφεσή του για την ανατροπή της δικαστικής απόφασης ύψους 31 εκατομμυρίων δολαρίων προς τους παραγωγούς της σειράς «House of Cards».

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ κλήθηκε να καταβάλει το ποσό αυτό στην MCR μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που αφορούσε νεαρά μέλη του συνεργείου που εργάζονταν στην παραγωγή.

Ο Σπέισι είχε καταθέσει αίτηση για την ανατροπή της απόφασης, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε χθες από Αμερικανό δικαστή στο Λος Άντζελες.

Ο δικαστής Μελ Ρεντ Ρεκάνα στην απόφασή του έγραψε ότι ο Σπέισι και οι δικηγόροι του «δεν κατάφεραν να αποδείξουν ότι η επιδίκαση της αποζημίωσης είναι μεγάλη και παράλογη».

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση του δικαστηρίου», δήλωσε ο δικηγόρος της MRC μετά την απόφαση.

Οι αρχικές καταθέσεις της MCR περιγράφουν λεπτομερώς πώς ο Σπέισι απομακρύνθηκε από την επιτυχημένη σειρά του Netflix μετά από ισχυρισμούς ότι «κυνηγούσε συστηματικά, παρενοχλούσε σεξουαλικά και χούφτωνε νεαρούς άνδρες με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του σε κινηματογραφικά, τηλεοπτικά και θεατρικά έργα».

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο House of Cards για πέντε σεζόν, υποδυόμενος τον πολιτικό Φρανκ Άντεργουντ, προτού κοπεί από τη σειρά μετά την εμφάνιση των καταγγελιών.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Πηγή: protothema.gr