Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρότζερ Μόσλεϊ: Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο πρωταγωνιστής του Magnum PI

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 21:06 Ρότζερ Μόσλεϊ: Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο πρωταγωνιστής του Magnum PI

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, Ρότζερ Μόσλεϊ, με τον θάνατό του να έρχεται μετά το τροχαίο ατύχημα, σύμφωνα με την κόρη του.

Ο ηθοποιός ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς «Magnum, PI» και υποδυόταν τον Theodor «TC» Calvin, έναν πιλότο ελικοπτέρου και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μάλιστα, η κόρη του αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Facebook πως «είχε μείνει παράλυτος από τους ώμους και κάτω και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το δυστύχημα» και πρόσθεσε ότι «δεν θα μπορούσαμε ποτέ να θρηνήσουμε έναν τόσο καταπληκτικό άνθρωπο. Θα μισούσε κάθε κλάμα στο όνομά του. Είναι καιρός να γιορτάσουμε την κληρονομιά που άφησε για όλους μας».

«Τόσο θλιβερά νέα… Χάσαμε άλλον έναν σπουδαίο ηθοποιό και θρύλο σήμερα. Μου άρεσε τόσο πολύ η συνεργασία με τον Roger, στο πρώτο έργο όπου έπαιξα ποτέ μου. Ήταν ο καλύτερος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια Mosley», έγραψε από τη μεριά του ο συνάδελφός του, Ρίτσαρντ Μπρουκς.

 

 

Ποιος ήταν ο Ρότζερ Μόσλεϊ

Ο Ρότζερ Μόσλεϊ είχε γεννηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 1938. Ήταν ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας με πρωταγωνιστικό ρόλο σε περισσότερα από 150 επεισόδια του «Magnum PI», μαζί με τον Τομ Σέλεκ, από το 1980 μέχρι το 1988.

Τη δεκαετία του ’90 είχε παίξει τον ρόλο του Coach Ricketts στην κωμική σειρά «Hangin’ with Mr. Cooper», ενώ είχε εμφανιστεί και στις σειρές «Sanford and Son», «Love Boat», «Kojak», «The Rockford Files», «Starsky and Hutch» αλλά και σε δεκάδες άλλες.

πηγή: newsit.gr