Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άστον Κούτσερ: Η μάχη του με σπάνιο αυτοάνοσο - "Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 10:06 Άστον Κούτσερ: Η μάχη του με σπάνιο αυτοάνοσο - "Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός"

Ο Άστον Κούτσερ μίλησε για πρώτη φορά για την σπάνια μορφή αγγειίτιδας που τον άφησε χωρίς την ικανότητα να ακούσει, να δει ή να περπατήσει.

Ο Άστον Κούτσερ δήλωσε ότι αισθάνεται "τυχερός που είναι ζωντανός" μετά την περιπέτεια που είχε με μια σπάνια ασθένεια που επηρέασε την ικανότητά του να βλέπει, να ακούει και να περπατά.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο "Access" αποκάλυψε ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή αγγειίτιδας και μοιράστηκε την εμπειρία του από την δύσκολη περίοδο της ζωής του.

"Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που, χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου, την ισορροπία μου. Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει.

Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά", αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην συνέντευξή του.

"Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός", λέει ο Κούτσερ στον Μπέαρ Γκριλς. Ο ηθοποιός στην συνέχεια δήλωσε ηθοποιός πως του πήρε περίπου ένα χρόνο για να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

"Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;" είπε ο ηθοποιός.

πηγή: newsit.gr