Νίκος Βέρτης: Έξαλλος με αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που τραγουδά - "Ας μας γράψουν"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 11:35 Νίκος Βέρτης: Έξαλλος με αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που τραγουδά - "Ας μας γράψουν"

Φανερά εκνευρισμένος φάνηκε ο Νίκος Βέρτης, όταν αστυνομικοί ξεκίνησαν να ελέγχουν το μαγαζί που τραγουδούσε στην Θεσσαλονίκη.

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του ο Νίκος Βέρτης για την παρουσία των αστυνομικών στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από δυο χρόνια και μια δικαστική περιπέτεια, άρχισε ξανά εμφανίσεις την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στην περιοχή του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με το makthes, παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί κατά την διάρκεια της λειτουργίας του, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην πίστα, προκάλεσε τον εκνευρισμό του.

Σε βίντεο που τράβηξαν θαμώνες, φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητά από το κοινό να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου, ώστε να αποδειχθεί ότι μόνο το χειροκρότημα μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές έλεγχαν την κλίμακα του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε ο τραγουδιστής με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».

Ακόμη, στο κοινό μίλησε για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. «Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις» είπε ενοχλημένος ο γνωστός τραγουδιστής, δίνοντας ως παράδειγμα την παραβίαση ταχύτητας στην Αττική Οδό, όπου την κλήση την πληρώνει ο οδηγός και όχι η εταιρεία.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση