Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Μπραντ Πιτ: Φήμες ότι «βγαίνουν κρυφά ραντεβού»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 09:49 Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Μπραντ Πιτ: Φήμες ότι «βγαίνουν κρυφά ραντεβού»

Είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Ο Μπραντ Πιτ και η προσφάτως single Έμιλι Ρατακόφσκι μπορεί να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας από τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, μετά τους ισχυρισμού ότι ο σταρ και το σούπερ μόντελο είναι ζευγάρι και «βγαίνουν κρυφά».

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι η Έμιλι Ρατακόφσκι έβαλε τέλος στον γάμο της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, ο οποίος φέρεται να την απάτησε. Φαίνεται πως Μπραντ Πίτ άρπαξε την ευκαιρία.

«Ο Μπραντ είχε κεραυνοβοληθεί από έρωτα με την Έμιλι στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2020», είπε μια πηγή στο ΟΚ!. «Δεν ήταν σε ιδιωτικό χώρο ή κάτι τέτοιο, αλλά μιλούσαν με φίλους τριγύρω».

«Προφανώς, ήταν εκτός ορίων τότε», τόνισε η ίδια πηγή, καθώς η Ραταϊκόφσκι και ο Μπέαρ-ΜακΚλάρντ ήταν παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τον γιο τους Σιλβέστερ. «Ήταν ευτυχισμένη και παντρεμένη και ο Πιτ το σεβάστηκε αυτό».

Ωστόσο, τώρα που ο Μπέαρ -ΜακΚλάρντ δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, ο Πιτ έκανε την κίνησή του. «Της ζήτησε να βγούμε και εκείνη είπε ναι. Πάντα πίστευε ότι ο Μπραντ ήταν χαριτωμένος, και όπως το έβλεπε, τι είχε να χάσει;» τόνισε η πηγή.

Παρά τα δημοσιεύματα για ένα πιθανό ειδύλλιο, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού του αρνήθηκε τις εικασίες.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση