Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατερίνη: Έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το live του Snik

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 09:33 Κατερίνη: Έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το live του Snik

Και ανήλικη στους τραυματίες - Τι είπε ο τράπερ για το ξύλο στο μαγαζί που τραγουδούσε - Δείτε βίντεο.

Ένα live του Snik μετατράπηκε σε αγώνα μικτών πολεμικών τεχνών καθώς ο καλλιτέχνης και η παρέα του ήρθαν στα χέρια με μια παρέα του μαγαζιού με αφορμή μερικές σαμπάνιες. 

Ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον τράπερ και την ομάδα του με κάποιους θαμώνες του μαγαζιού και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά 6 άτομα συνολικά χρειάστηκε να διακομισθούν στο νοσοκομείο από το μαγαζί που βρίσκεται στην Παραλία Κατερίνης. Aπό τα 6 άτομα που πήγαν στο νοσοκομείο, τα 4 επέστρεψαν στο σπίτι τους μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι άλλοι 2 παρέμειναν για περαιτέρω εξετάσεις. Μάλιστα, ανάμεσά τους, βρισκόταν και μία ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν άτομα που βρίσκονταν στο μαγαζί και μοιράστηκαν στα social media, όλα ξεκίνησαν από το όταν ο Snik άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας και έλουσε κατά λάθος μια παρέα που καθόταν κάτω από τη σκηνή. Έπειτα ένας από την παρέα αντέδρασε κάνοντας ακριβώς το ίδιο. Πήρε ένα μπουκάλι σαμπάνιας και έλουσε τον Snik.

Ο καλλιτέχνης ισχυρίστηκε ότι η παρέα που βρισκόταν από κάτω, του πετούσε μπουκάλια, και δήλωσε πως ήταν λογικό να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια και ζήτησε συγνώμη στον κόσμο που βρισκόταν εχθές στο club της Κατερίνης.

«Λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησαν τα βίντεο, ο Snik έδωσε τη δική του πλευρά της ιστορίας αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν στο live του στην Κατερίνη με μπουνιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

«Ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια», είπε ο τράπερ σε βίντεο που δημοσίευσε, προσθέτοντας ότι όσο ο ίδιος τραγουδούσε, μία παρέα τους προκάλεσε πετώντας μπουκάλια.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα», είπε. 

Πεδίο μάχης το club

Τα επεισόδια έγιναν τα ξημερώματα σε γνωστό club στην Παραλία Κατερίνης, που είχε προγραμματίσει εμφάνιση ο γνωστός τράπερ.

Το μαγαζί μετατράπηκε σε λίγα λεπτά σε ρινγκ,καθώς πετούσαν μπουκάλια και σκαμπό. Στον καβγά μετείχε και ο Snik, που φέρεται ότι κατέβηκε από τη σκηνή και χτύπησε με γροθιά κάποιον από την αντίπαλη παρέα.

Ο πανικός κράτησε περίπου μισή ώρα, ενώ αρκετοί θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο για να γλιτώσουν. Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, στο μαγαζί έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε.

Στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνονται εκατοντάδες θαμώνες να βρίσκονται ανάστατοι έξω από το club την ώρα που δύο ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους τραυματίες. Δύο περιπολικά της αστυνομίας έσπευσαν επίσης στο σημείο.

Πηγή: protothema.gr