Survivor: Σήμερα γάμοι γίνονται – Ποιοι πρώην παίκτες ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 14:28 Survivor: Σήμερα γάμοι γίνονται – Ποιοι πρώην παίκτες ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα (11/9) για δύο πρώην παίκτριες του Survivor, καθώς θα παντρευτούν τους αγαπημένους τους.

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Αθηνά Ευμορφιάδη. Οι δύο γυναίκες σε λίγες ώρες θα ντυθούν νυφούλες και θα σταθούν στο πλευρό των συντρόφων τους, ζώντας μοναδικές στιγμές ευτυχίας.

Ο γάμος της Σταυρούλας Χρυσαειδή

H 26χρονη πρωταθλήτρια του στίβου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Παναγιώτη Τριβυζά.

«Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας, για να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι την Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση όμως οπότε όλα καλά», είχε πει σε συνέντευξή του ο αγαπημένος της για τον γάμο τους.

Η ίδια επίσης αποκάλυψε πως έχει καλέσει στον γάμο όλους τους συμπαίκτες της. «Φυσικά και δεν θα είναι όλα τα παιδιά από το Survivor καλεσμένα στον γάμο. Κάποιους δεν τους γνώρισα, δεν τους πρόλαβα οπότε δεν τους ξέρω και δεν μπορώ να τους καλέσω. Θα είναι αυτοί οι οποίοι έκανα πιο πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι. Με τον Άρη και την Ασημίνα δεν κάναμε παρέα οπότε…», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της στο OPEN.

Και πρόσθεσε: «Είναι όλα έτοιμα ευτυχώς για τον γάμο, αν και όταν γύρισα από το Survivor είχε κάνει ήδη πολλά ο Πάνος. Το έχω βρει το νυφικό αλλά δεν το έχει δει και δεν θα το δει μέχρι εκείνη την ημέρα. Ούτε εγώ έχω δει το γαμπριάτικο κοστούμι».

Ο γάμος της Αθηνάς Ευμορφιάδη

Η 32χρονη πρωταθλήτρια του kick boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη, θα παντρευτεί τον επί 5 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Μαυροκορδάτο.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ΟΚ! πώς γνωρίστηκαν και πώς ξεκίνησε ο έρωτάς τους.

«Τον Γιάννη τον γνώρισα το 2017 όταν αποφάσισα επιτέλους να βγω από το σπίτι μου και να πάω να διασκεδάσω στο YTON, όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης. Όταν με πρωτοείδε, όπως μου είπε αργότερα, ενθουσιάστηκε μαζί μου και έψαχνε μέρες να με βρει. Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου κι εκεί του απάντησα πολύ επιθετικά. Αλλά είχε τον τρόπο του να με προσεγγίσει και σχεδόν από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί. Αυτό που συνηθίζω να λέω για τον Γιάννη είναι ότι είναι ένας τόσο ήρεμος και λογικός άνθρωπος που με τον τρόπο του κατάφερε να με δαμάσει, γιατί ήμουν ένα αγρίμι. Και ήμουν και πολύ καχύποπτη με όλους», είχε αποκαλύψει η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Ο αγαπημένος της από την μεριά του, είχε πει: «Εγώ την είδα, μου άρεσε, αλλά δεν ήξερα το όνομά της. Ευτυχώς, ένας συνεργάτης μου τη γνώριζε, μου έδωσε το προφίλ της στο Facebook και μου είπε «κάνε τα κουμάντα σου». Έσβησα και έγραψα δεκάδες μηνύματα πριν της στείλω κάποιο, γιατί γενικά δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος προσέγγισης. Δεν ήξερα όμως πώς αλλιώς να μιλήσω μαζί της. Της έγραψα λοιπόν «πότε έφυγες και δεν σε πήρα χαμπάρι! Είσαι πάρα πολύ όμορφη! Συγχαρητήρια». Μου λέει «με βρήκες. Παρακάτω!». Εγώ τότε ομολογώ ότι κόλλησα λίγο και δεν ήξερα τι να απαντήσω.

Ο πάγος έσπασε όταν με ρώτησε για τη φωτογραφία που είχα με την κόρη μου στο Facebook. «Είναι η ανιψιά σου;» με ρώτησε. «Όχι, είναι η κόρη μου, είναι η ζωή μου όλη και δυστυχώς δεν μένουμε μαζί» της απάντησα. Κάπως έτσι αρχίσαμε να μιλάμε και καταλάβαμε ότι είχαμε πολλά κοινά. Μία εβδομάδα μετά προφασίστηκα ότι έχω μια δουλειά στην Κόρινθο, όπου έμενε με την οικογένειά της, και το πρώτο μας ραντεβού έγινε εκεί».

πηγή: in.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση