Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κιμ Καρντάσιαν αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στο στήθος της - «Βροχή» τα σχόλια μετά τη νέα της εμφάνιση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 15:58 Η Κιμ Καρντάσιαν αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στο στήθος της - «Βροχή» τα σχόλια μετά τη νέα της εμφάνιση

«Έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί».

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη και οι αμέτρητες επισκέψεις της σε πλαστικούς χειρουργούς την έκαναν να αποκτήσει μία πιο «πληθωρική» εμφάνιση.

Πολλές γυναίκες προσπάθησαν να την μιμηθούν, ενώ τα σχόλια σε κάθε εμφάνισή της πέφτουν «βροχή».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου η σταρ φαίνεται πως υποβλήθηκε και σε νέα χειρουργική επέμβαση, αυτή τη φορά όμως όχι για να «προσθέσει» κάτι, αλλά για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στήθους που είχε κάνει στο παρελθόν.

Η Κιμ φορούσε ένα ασημί φόρεμα, και αρκετοί πρόσεξαν ότι το στήθος της είναι μικρότερο από ό,τι φαινόταν προηγουμένως.

Όπως ήταν φυσικό, η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο «The Late Late Show with James Corden» προκάλεσε νέο κύκλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι θαυμαστές της 41χρονης Κιμ δεν μπορούσαν να μην επισημάνουν το μικρότερο ντεκολτέ της και την απώλεια των διάσημων καμπυλών της σημειώνει η TheSun.

Κάποιος έγραψε στα σχόλια της συνέντευξής της στο YouTube: «Ξεφορτώθηκε τα εμφυτεύματα», ενώ μία άλλη σχολίασε: «Είμαι μόνο εγώ που το βλέπω ή τα β… της φαίνονται πολύ μικρότερα;” με ένα τρίτο να απαντά : «Έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί».

Πηγή: The sun