Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τομ Χάρντι συμμετείχε σε τουρνουά ζίου ζίτσου και κέρδισε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 12:35 Ο Τομ Χάρντι συμμετείχε σε τουρνουά ζίου ζίτσου και κέρδισε

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι συμμετείχε σε τουρνουά πολεμικών τεχνών το Σάββατο, κερδίζοντας όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του.

Ο 45χρονος πλέον Χάρντι συμμετείχε στο «2022 Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship», ένα τουρνουά που διοργανώθηκε από το Ultimate Martial Arts Championships στη σχολή Oakgrove του Μίλτον Κέινς στη Βρετανία.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τον ηθοποιό, ντυμένο με ένα μπλε gi, να νικά όλους τους αντιπάλους του έναν προς έναν. Το πιστοποιητικό της πρωτιάς του Χάρντι απονεμήθηκε στον «Έντουαρντ Χάρντι», που είναι το πραγματικό όνομα του ηθοποιού.

 

 

Εκπρόσωπος του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον Χάρντι, σύμφωνα με τον Guardian, ως έναν «πολύ καλό τύπο» που ήταν «πραγματική ευχαρίστηση» να τον φιλοξενούν στο τουρνουά.

«Όλοι τον αναγνώρισαν, αλλά ήταν πολύ ταπεινός [...] αφιέρωσε χρόνο στον κόσμο για να βγάλει φωτογραφίες μαζί του», δήλωσε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να τον έχουμε να αγωνίζεται στο τουρνουά μας».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρντι, με μπλε ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου, εμφανίστηκε σε διαγωνισμό πολεμικών τεχνών.

Τον Αύγουστο, ο Χάρντι κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια σε φιλανθρωπικό διαγωνισμό για ζίου ζίτσου στο Wolverhampton.