Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφη Σαρρή: Υπογράφω συμβόλαια με τις σχέσεις μου, για να γίνονται αυτά που θέλω

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 14:16 Έφη Σαρρή: Υπογράφω συμβόλαια με τις σχέσεις μου, για να γίνονται αυτά που θέλω

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ακόμα, πως έχει παρακολουθήσει σύντροφό της

Η Έφη Σαρρή προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε τόσο για την καριέρα, όσο και για τις ερωτικές της σχέσεις. Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» η τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για την επεισοδιακή συνάντηση που είχε με τον Νίκο Καρβέλα.

Η Έφη Σαρρή αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως εάν δεν είχε γίνει τραγουδίστρια, θα μπορούσε να ήταν μαγείρισσα ή νηπιαγωγός.

«Δεν θέλησα να αποκτήσω παιδί γιατί ήμουν απασχολημένη με τα θέματα της δουλειάς. Πρέπει να έχει όλη την προσοχή σου ένα παιδί» δήλωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα η τραγουδίστρια σχολίασε πως υπογράφει συμβόλαια με τις σχέσεις της, πάντα με παρουσία δικηγόρου, για να γίνεται ότι θέλει εκείνη, ενώ ακόμα παραδέχτηκε πως έχει παρακολουθήσει σχέση της. «Τα συμβόλαια είναι πάντα ίδια, θέλω να γίνεται ότι θέλω εγώ».

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, έχει τραγουδήσει κάποιες από τις πιο… πιπεράτες επιτυχίες και όπως δήλωσε η ίδια: «Μου άρεσε να έχω αυτό το στυλ του τραγουδιού με πιο "πικάντικο" στίχο».

Όσον αφορά στη συνάντησή της με τον Νίκο Καρβέλα: «Όταν πρωτοσυνάντησα τον Νίκο Καρβέλα μου είπε “α, φοράς μία κολόνια που δεν μπορώ να μυρίσω, τα λέμε άλλη φορά, χωρίς κολόνια!”».

Τέλος, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είχε ζητήσει τη βοήθεια ψυχιάτρου, ωστόσο τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει νοσηλευτεί.

",