Άνταμ Λεβίν: Πέμπτη κοπέλα φέρνει στο φως τα «ένοχα» μηνύματα του τραγουδιστή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 18:20 Άνταμ Λεβίν: Πέμπτη κοπέλα φέρνει στο φως τα «ένοχα» μηνύματα του τραγουδιστή

Το παράνομο ειδύλλιο με τη Σάμνερ Στροχ, άνοιξε τον «ασκό του αιόλου» και αποκάλυψε τις ερωτικές συνομιλίες του τραγουδιστή με νεαρές κοπέλες

Μία ακόμα γυναίκα, η πέμπτη στον αριθμό, εμφανίστηκε ισχυριζόμενη ότι ο Άνταμ Λεβίν μοιράζονταν και με εκείνη μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Μετά τη δημόσια καταγγελία του μοντέλου του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ, η οποία ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Λεβίν, λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Μπεχάτι Πρίνσλοου, όλο και περισσότερες κοπέλες δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους με τον τραγουδιστή. 

Η Άσλεϊ Ράσελ, η οποία είναι γυμνάστρια, αποκάλυψε ότι ο frontman των Maroon 5, παρακολουθούσε τα Instagram stories της, έκανε like στις αναρτήσεις της και μάλιστα της έστελνε απευθείας μηνύματα.

Μιλώντας στη DailyMail, η 21χρονη ανέφερε ότι της έστελνε ερωτικές φράσεις σχεδόν καθημερινά γύρω στις 10 το βράδυ: «Κάθε φορά που δημοσίευα μια ιστορία, τσέκαρα ποιοι το είδαν και έβλεπα πάντα το όνομά του. Του άρεσαν οι πιο αποκαλυπτικές δημοσιεύεσεις μου και πάντα σχολίαζε σε αυτές».

Σε μια σειρά από screenshot που απαθανάτισαν τις συνομιλίες μεταξύ του Λεβίν και της Ράσελ, φαινόταν ο τραγουδιστής να της γράφει: «Ημέρα για τα πόδια. Το πιο σημαντικό και το πιο εύκολο να μην το παρατηρήσει κάποιος».

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας τους, ρωτούσε τη νεαρή: «Είσαι στο κολέγιο σωστά; Κάνεις ωραία δουλειά στα πόδια».

Η 21χρονη γυμνάστρια τόνισε στις δηλώσεις της ότι σκέφτηκε, πως ήταν «περίεργο» που της μιλούσε ο Λεβίν, ωστόσο ήθελε να συνεχίσει τη συνομιλία τους, για να δει πόσο «μακριά» θα μπορούσε να πάει.

 

Μεταξύ άλλων, η πέμπτη κοπέλα που αποκαλύπτει τα «ένοχα» μυστικά του frontman των Maroon 5, υποστήριξε: «Είπε ότι με βρήκε από τη σελίδα του στο Discover στο Instagram, επειδή είναι μεγάλος φαν της γυμναστικής και εγώ έχω έναν λογαριασμό με ασκήσεις. Ήξερα ότι ήταν περίεργο, οπότε ήθελα να το συνεχίσω για να δω αν θα χειροτέρευε. Όταν του είπα ότι κάποιος θα τον "τσάκωνε" να στέλνει μηνύματα σε κορίτσια σαν εμένα, το σταμάτησε».

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πραγματικό νόημα της ασέβειας προς μια γυναίκα. Με στεναχωρεί πολύ που είναι παντρεμένος και κάνει αυτό το ανώριμο πράγμα» είπε στο ρεπορτάζ, προσθέτοντας ότι της φαινόταν παράξενο που της μίλησε «λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του και ότι έχει οικογένεια» ολοκλήρωσε η Άσλεϊ Ράσελ.

Άνοιξε ο «ασκός του αιόλου» για τον Άνταμ Λεβίν
Οι «παράνομες» συνομιλίες του Άνταμ Λεβίν τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να βέπουν το φως της δημοσιότητας και να φέρνουν στην επιφάνεια τα μυστικά του frontman των Maroon 5.

Αυτή τη φορά, μία κωμικός, ονόματι Μαρίκα, δημοσίευσε μια σειρά από συνομιλίες της με τον τραγουδιστή. Στο πρώτο στιγμιότυπο ο Λεβίν δείχνει να της στέλνει μηνύματα και να αναφέρει: «Δεν θα έπρεπε να σου μιλάω, το ξέρεις έτσι» με τη νεαρή να του απαντά, «Ναι αλλά αν μιλάμε σε φιλικό επίπεδο, γιατί να μην είναι σωστό;». Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να της έστειλε και ένα βίντεο, στο οποίο της λέει «Είμαι χαζός», χωρίς να γίνονται ξεκάθαροι οι λόγοι, για τους οποίους της προώθησε αυτό το υλικό.

Μία ακόμα κοπέλα, η Άλισον Ρόσεφ, έσπευσε επίσης να μοιραστεί δημόσια τα προσωπικά της μηνύματα με τον Άνταμ Λεβίν, στα οποία όταν η κοπέλα δήλωσε φαν της μέταλ μουσικής, ο τραγουδιστής της απάντησε: «Δεν υπάρχουν πιο καυτές κοπέλες από εσένα». Σε συνέχεια της συνομιλίας, η Ρόσεφ του είπε «Είμαι πολύ παράξενη» και ο frontman των Maroon 5 της είπε «Αυτό είναι που μου αρέσει».

Η Ρόσεφ, όπως τόνισε πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει αυτό το υλικό, διότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τη σύζυγό του Λεβίν, Μπεχάτι Πρίνσλοου και θέλει να ενθαρρύνει και άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

Adam_Levine__2_

Το σκάνδαλο με τον Άνταμ Λεβίν
Ένα μοντέλο του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με τον frontman των Maroon 5, Άνταμ Λεβίν. Αν κι εκείνος είναι παντρεμένος με το σούπερ μόντελ, Μπεχάτι Πρίνσλοου εδώ και οκτώ χρόνια, σε ένα βίντεο στο TikTok η Σάμερ αποκάλυψε την «παράνομη» σχέση τους και άφησε μάλιστα, να διαρρεύσουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους.

Όπως ισχυρίζεται, η σχέση τους ξεκίνησε λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του. «Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα σούπερ μόντελ της Victoria's Secret. Εκείνη την εποχή ήμουν νέα και αφελής. Νιώθω ότι με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήμουν στο προσκήνιο, όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πιο εύκολα», ακούγεται να λέει.

Στα μηνύματα που αντάλλασσαν στο Instagram και αποκάλυψε η γυναίκα, ο Λεβίν της έγραφε: «Είναι εξωπραγματικό το πόσο καυτή είσαι. Μου τρυπάει το μυαλό. Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά».

levin

Σύμφωνα με την κοπέλα, εκείνη και ο Λεβίν βλέπονταν για περίπου έναν χρόνο, μέχρι που μέσα σε λίγες μήνες, τερμάτισαν τη σχέση τους. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, φέτος δηλαδή, ο 43χρονος μουσικός της ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου με ένα... περίεργο μήνυμα. Ειδικότερα, της έγραψε: «Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Περιμένω ακόμα ένα μωρό κι αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Σάμνερ. Είσαι εντάξει με αυτό;».

αδαμ

Όπως αναφέρει το μοντέλο στο βίντεο που δημοσίευσε, το εν λόγω μήνυμα την έκανε να νιώσει πολύ περίεργα, σαν να «βρίσκεται στην κόλαση». «Ξαφνικά ένιωσα σαν να διακυβέυεται η ηθική μου. Κατάλαβα ότι με χειραγωγούσε τόσο καιρό», αναφέρει.

Εξήγησε ότι ποτέ δεν σχεδίαζε να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση και ειδικά, δημόσια όπως τώρα και γνώριζε τις συνέπειες της «δέσμευσης με μια ιστορία σαν αυτή».

«Ήθελα να το χειριστώ ιδιωτικά. Ποτέ δεν ήθελα να βγω μπροστά, γιατί προφανώς γνωρίζω τις συνέπειες που έχει αυτό που κάνω. Είχα στείλει απερίσκεπτα κάποια στιγμιότυπα οθόνης σε μερικούς φίλους που πίστευα ότι εμπιστευόμουν και ένας από αυτούς είχε προσπαθήσει να τα πουλήσει σε ταμπλόιντ... Ορίστε, λοιπόν», αναφέρει.

shutterstock_2096836993
Άνταμ Λεβίν και Μπεχάτι Πρίνσλοου Πηγή: Shutterstock


Αν και η Στροχ δεν διευκρίνησε πότε ακριβώς ξεκίνησε και πότε τελείωσε η σχέση τους, οι ισχυρισμοί της προέκυψαν μόλις πέντε ημέρες, αφότου η σύζυγος του Λέβιν  επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η απάντηση του Λεβίν
Την απάντησή του σε όσα ισχυρίζεται το μοντέλο, Σάμνερ Στροχ, έδωσε τις προάλλες ο frontman των Maroon 5.

Μέσα από Instagram stories, ο Λεβίν αρνείται ότι είχε σχέση με τη Στροχ, αλλά παραδέχεται ότι «ξεπέρασε τα όρια»:

«Πολλά λέγονται για μένα τώρα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Έκρινα λάθος στο να μιλώ σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από τη γυναίκα μου με τρόπο που παραπέμπει σε φλερτ. Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μία θλιβερής περιόδου στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάρμοστο. Το παραδέχομαι και έχω κάνει βήματα να το θεραπεύσω μαζί με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένιεά μου είναι αυτό που με νοιάζει περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι όσο αφελής και τόσο ηλίθιος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με ενδιαφέρει, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί» έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του

 

adamlevain

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση