Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τζόνι Ντεπ έχει σχέση με τη δικηγόρο του, Τζόελ Ριτς, αλλά «δεν είναι σοβαρό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 11:20 Ο Τζόνι Ντεπ έχει σχέση με τη δικηγόρο του, Τζόελ Ριτς, αλλά «δεν είναι σοβαρό»

Τον είχε υπερασπιστεί στην δίκη του κατά της Sun

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: ο Τζόνι Ντεπ έχει σχέση με τη δικηγόρο που χειρίστηκε την υπόθεσή συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της Sun, στη Βρετανία.

Την είδηση της σχέσης του ηθοποιού με την Τζόελ Ριτς, επιβεβαιώνει μια πηγή στο People λέγοντας όμως ότι «Βγαίνουν ραντεβού, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Η Ριτς είναι δικηγόρος από το Λονδίνο που συμμετείχε στη νομική ομάδα του 59χρονου Ντεπ κατά τη διάρκεια της υπόθεσης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της εφημερίδας Sun, την οποία έχασε τον Νοέμβριο του 2020.

Μήνυσε την εφημερίδα επειδή έγραψε ότι χτυπούσε τη σύζυγό του αλλά το δικαστήριο επικύρωσε τους ισχυρισμούς του Μέσου λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι «ουσιαστικά αληθινοί». Τότε, είχε καταθέσει υπέρ της εφημερίδας και η πρώην του Άμερ Χερντ.

Τον Μάρτιο του 2021, η προσπάθειά του να ανατρέψει την απόφαση ακυρώθηκε.

Η Ριτς δεν συμμετείχε ωστόσο στην ομάδα του στην δίκη κατά της Άμπερ Χερντ, στη φετινή υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της πρώην του.

Ο Ντεπ κέρδισε αυτή τη δίκη καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι η Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της για την ενδοοικογενειακή βία το 2018 στην Washington Post, αν και δεν τον είχε κατονομάσει.

Στον Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και στην Χερντ, η οποία κέρδισε μία από τις τρεις αγωγές της για συκοφαντική δυσφήμιση, 2 εκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο έχουν ασκήσει έφεση.

Αν και η Ριτς δεν ήταν στη νομική ομάδα του Ντεπ, εμφανίστηκε αρκετές φορές στο δικαστήριο για να δείξει την υποστήριξή της.

Φωτογραφήθηκε με τον Ντεπ έξω από το δικαστικό μέγαρο στις 3 Μαΐου ενώ κυκλοφόρησε και φωτογραφία της, όπου αγκαλιάζει την δικηγόρο του Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στις 16 Μαΐου.

Με πληροφορίες του People