Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Μπέζος: Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό, υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 14:58 Γιάννης Μπέζος: Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό, υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων

«Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο».

«Ό,τι αγαπώ» θα λέγεται η νέα μουσική εκπομπή που θα παρουσιάζει στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μπέζος. «Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ότι θέλω και ότι μου αρέσει. Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω αν κάνουν καλό στην τηλεόραση», είπε στο Happy Day.

«Τα ριάλιτι για μένα είναι πoρνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων. Όσοι λένε στα παιδιά των ριάλιτι ότι αξίζουν να μπουν στο θέατρο, πουλάνε φρούδες ελπίδες. Δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Έχουν σταματήσει να μου γίνονται προτάσεις. Δεν υποστηρίζω ένα κόμμα, μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Δεν έχω σκοπό να κλείσω την καριέρα μου. Πρέπει να ανησυχούμε για τη δική μας καριέρα κι όχι για των άλλων» είπε.

Όσο για τους νέους; «Μου αρέσει από τη φύση μου να κουράζομαι, αυτή είναι η ξεκούρασή μου. Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο. Οι νέοι γεννιούνται κουρασμένοι και φταίνε οι γονείς γι’ αυτό. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μία κράζουν και από την άλλη φοβούνται μη χαλάσουν τα χρηστά ήθη».