Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κάνει αυτοκριτική: "Γίναμε νούμερα για τα νούμερα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 15:37 Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κάνει αυτοκριτική: "Γίναμε νούμερα για τα νούμερα"

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση παραδέχτηκαν πως υπερεκτέθηκαν το τελευταίο διάστημα, ενώ ο καλλιτέχνης έριξε ευθύνες στα πρόσωπα που τους εκμεταλλεύτηκαν.

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στην Κύπρο, ο οποίος αποτέλεσε ένα γεγονός μεγάλου ενδιαφέροντος και προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι συγκέντρωσε πάνω του εκατοντάδες βλέμματα τους τελευταίους μήνες και έγινε viral ουκ ολίγες φορές, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να κάνει πια την αυτοκριτική του και να καταλήγει στο ότι υπερέβαλαν στην έκθεσή τους και πως η κατάσταση ξέφυγε.

"Είναι μαγικό να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα. Θα μου πεις "εσείς το κάνατε έτσι το έργο". Πολλές φορές, κάποια πράγματα γίνονται από μόνα τους. Καλώς ή κακώς, αυτή η ιστορία έγινε viral. Και το λέω τώρα, κάνοντας και λίγο αυτοκριτική, γιατί πιο πολύ εγώ φταίω. Στην προσπάθειά της να μην με στεναχωρέσει η Ιλάειρα, μου έλεγε "ναι" σε όλα, μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε", ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή "Super Katerina".

"Εκθέσαμε λίγο παραπάνω έως πολύ, κάποια πράγματα. Αν το ξαναέκανα, θα το έκανα αλλιώς", είπε σε εξομολγητικό τόνο.

"Είναι πολλοί που εκμεταλλεύτηκαν την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο. Που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα πάνω τους, χωρίς να τους νοιάζει, καμιά φορά, αν τους κάνουν να φαίνονται νούμερα", πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις του ζευγαριού: