Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτεινή Αθερίδου: "Έχω 75% απώλεια ακοής και κάνω χειλεανάγνωση"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 13:00 Φωτεινή Αθερίδου: "Έχω 75% απώλεια ακοής και κάνω χειλεανάγνωση"

Η Φωτεινή Αθερίδου αποκάλυψε πως έχει 75% απώλεια ακοής και μίλησε για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω του προβλήματος ακοής.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης.

Το νιόπαντρο ζευγάρι αναφέρθηκε στον γάμο του αλλά και στο πρόβλημα ακοής που έχει η Φωτεινή Αθερίδου, περιγράφοντας τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με χιουμοριστικό τρόπο.

"Με την τρίτη φορά ακούω. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75 % απώλεια ακοής" είπε η Φωτεινή Αθερίδου απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

"Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη. Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι", είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.