Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 15:06 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του

Δείτε τη δημοσίευση του σεφ στο Instagram.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του, καθώς πριν από λίγο καιρό καλωσόρισε το πρώτο του παιδί. Ο σεφ ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, μέσα από την παρουσία του ως κριτής στο Mastechef, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μία εικόνα στο Instagram μαζί με τον νεογέννητο γιο του.

Υπενθυμίζεται ότι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία κρατούσε ένα μπλε μπαλόνι που έγραφε πάνω του: «Είναι αγόρι», γνωστοποιώντας τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Σήμερα, το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μία εικόνα με τον γιο του και τα δύο του σκυλιά. Το παιδί του απαθανατίστηκε ξαπλωμένο στην κούνια και εκείνος άφησε τη φράση «Οι φύλακές του», να συνοδεύει τη φωτογραφία που ανάρτησε σε Instagram Stories.

Δείτε τη δημοσίευση

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα πιο διακριτικά και αθόρυβα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef και η όμορφη ηθοποιός κρατούν εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και σπανίως μιλούν δημοσίως ή μέσα από τα social media για τη σχέση τους, ωστόσο η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Πηγή: protothema.gr