Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάτια Ταραμπάνκο: Αγνώριστη με ασημί μαλλιά – Θα πάει στο Survivor All Star;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 21:41 Κάτια Ταραμπάνκο: Αγνώριστη με ασημί μαλλιά – Θα πάει στο Survivor All Star;

Η απάντηση του ανανεωμένου μοντέλου

Όχι μια αλλά δυο φορές έχει ταξιδέψει η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor. Θα μπει όμως και τρίτη φορά στο αεροπλάνο προκειμένου να βρεθεί στον εξωτικό προορισμό και να πάρει μέρος στο Survivor All Star;

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε το μοντέλο και η ίδια έδωσε τις απαντήσεις της τονίζοντας πως δεν είναι όλα λεφτά.

«Η αλήθεια είναι πως έχω πάει ήδη δυο φορές στο Survivor. Η τρίτη λένε είναι η τρίτη και καλύτερη ή η τρίτη και φαρμακερή. Έχω πάρα πολλά συμβόλαια, τρέχει η σειρά των καλλυντικών μου, τρέχει μια ταινία, οπότε νομίζω πρέπει να παραμείνω εδώ στην πατρίδα» ήταν η απάντηση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor.

Σε ότι αφορά τις υψηλές οικονομικές απολαβές που ακούγεται πως θα λάβουν όσοι πάρουν μέρος στο Survivor All Star, η Κάτια Ταραμπάνκο αναρωτήθηκε: «Έχουν τόση αξία τα λεφτά ώστε να ρίχνουμε την υγεία μας; Ιδού η απορία. Σαφώς είναι ένα πολύ δυνατό ποσό, αλλά δεν τα κάνουμε όλα για τα λεφτά».

Ωστόσο, αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο όσους είδαν την συνέντευξη της Κάτιας Ταραμπάνκο δεν ήταν τόσο οι απαντήσεις της όσο το νέο της λουκ. Το μοντέλο αποχωρίστηκε το καστανόξανθο χρώμα των μαλλιών αλλά και το ροζ που είχε για ένα διάστημα και επέλεξε ένα πιο εκκεντρικό… ασημί.

πηγή: newsbeast.gr