Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κιμ Καρντάσιαν: Με ποιο τρόπο τιμήσε τη γιαγιά της... μπροστά στο τζάκι;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 11:27 Κιμ Καρντάσιαν: Με ποιο τρόπο τιμήσε τη γιαγιά της... μπροστά στο τζάκι;

Σε μία creepy αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή με τον πρώην σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον προχώρησε η Κιμ Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της σειράς "The Kardashians".

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει η Κιμ Καρντάσιαν αναφορικά με την προσωπική της ζωή, φέρνοντας αυτή τη φορά στο φως άγνωστες και πιπεράτες λεπτομέρειες της ερωτικής της ζωής με τον πρώην σύντροφό της Πιτ Ντέιβιντσον.

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας δεν δίστασε να αποκαλύψει σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς "The Kardashians", το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη (13/10), στο οποίο η reality σταρ συναντήθηκε με τη γιαγιά της Mary Jo "MJ" Shannon, πως εκείνη και ο τότε σύντροφός της, Πιτ, έκαναν σεξ μπροστά στο τζάκι.

"Ξέρεις τι είναι το πιο τρελό; Ο Πιτ και εγώ μέναμε στο ξενοδοχείο 'Beverly Hills' το περασμένο Σαββατοκύριακο και καθόμασταν μπροστά στο τζάκι και μιλούσαμε για ώρες. Κάποια στιγμή του είπα ότι η γιαγιά μου μού είχε πει ότι ζεις πραγματικά τη ζωή σου όταν κάνεις σεξ μπροστά στο τζάκι. Και έτσι κάναμε σεξ μπροστά στο τζάκι προς τιμήν σου!", δήλωσε χαρακτηριστικά η 41χρονη σταρ σημειώνοντας πως αναγνωρίζει ότι αυτό ακούγεται τρομακτικό.

Ακούγοντας την ιστορία αυτή, η 88χρονη γιαγιά της Κιμ Καρντάσιαν φάνηκε να ανησυχεί για την ακριβή τοποθεσία που η εγγονής της έκανε σεξ ρωτώντας την αν αυτό συνέβη στο λόμπι του ξενοδοχείου, με την Κιμ Καρντάσιαν να σχολιάζει: "Αλλά πόσο ανατριχιαστικό είναι να σκέφτεσαι τη γιαγιά σου πριν κάνεις σεξ;".

Σημειώνεται ότι το επεισόδιο γυρίστηκε ενώ το ζευγάρι ήταν ακόμη μαζί, με τον χωρισμό τους να πραγματοποιείται τον Αύγουστο μετά από εννέα μήνες σχέσης.

Πηγή: news247.gr