Αλέξανδρος Παρθένης: Θέλω να ξαναπάω στο Survivor για το παιχνίδι, όχι για τα χρήματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 11:55 Αλέξανδρος Παρθένης: Θέλω να ξαναπάω στο Survivor για το παιχνίδι, όχι για τα χρήματα

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Παρθένης για το Survivor και το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε σε αυτό…

Την επιθυμία να βρεθεί στην All Star εκδοχή του Survivor μίλησε ο Αλέξανδρος Παρθένης στην κάμερα του Happy Day και την Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Παρασκευής.

“Πρόταση για το All Star Survivor δεν μου έχει γίνει. Ήταν ένα από τα κόνσεπτ που μου άρεσαν έτσι κι αλλιώς όταν το έβλεπα σαν θεατής, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω πραγματικά το είχα χαρεί γιατί είμαι ένας άνθρωπος που και την κακουχία την μπορώ και την πείνα την μπορώ.

Απλά έφυγα πάρα πολύ και αν έχω ένα απωθυμένο είναι ότι θα ήθεκα να ξαναγυρίσω για να το ζήσω λίγο παραπάνω. Επομένως αν μου γίνει η πρόταση θα έφευγα με μεγάλη μου χαρά” παραδέχθηκε αρχικά ο Αλέξανδρος Παρθένης.

“Και την πρώτη φορά πήγα για την εμπειρία, για το παιχνίδι και όχι για τα χρήματα. Δεν διαπραγματεύτηκα τίποτα.

Ούτε τα χρήματα που θα έπαιρνα ούτε τον χρόνο που θα έμενα” πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Παρθένης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση