Η Disney παρουσιάζει την πρώτη plus size ηρωίδα της και στέλνει ηχηρό μήνυμα για τη σωματική δυσμορφία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 21:32 Η Disney παρουσιάζει την πρώτη plus size ηρωίδα της και στέλνει ηχηρό μήνυμα για τη σωματική δυσμορφία

Η πρώτη plus size ηρωίδα της Disney είναι γεγονός και η Bianca έρχεται να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη διαταραχή σωματικής δυσμορφίας.

Για πρώτη φορά στην πολυετή παρουσία της στον κινηματογράφο, η Disney προχωρά σε μια προοδευτική κίνηση, παρουσιάζοντας την πρώτη plus size ηρωίδα της.

Η ταινία "Reflect", με την Hillary Bradfield στο "τιμόνι" της σκηνοθεσίας, αφηγείται την ιστορία της Bianca, μιας χορεύτριας μπαλέτου που "μάχεται με τον δικό της προβληματισμό, ξεπερνώντας την αμφιβολία και τον φόβο διοχετεύοντας την εσωτερική της δύναμη, χάρη και ισχύ".

Σε ένα σύντομο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από την Disney, η Bianca εμφανίζεται να χορεύει μπαλέτο στον καθρέφτη καθώς η εικόνα που αντανακλάται σπάει ,συμβολίζοντας τη δική της αρνητική εικόνα του εαυτού της.

Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί φαν της Disney ζητούσαν μια plus size πρωταγωνίστρια, κάτι που έφερε θετικές αντιδράσεις, με πολλές γυναίκες να εκφράζουν τις σκέψεις τους, λέγοντας ότι η Bianca θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσει όταν εκείνες ήταν ακόμα παιδιά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση