Πίστες της Αθήνας: Οι επιστροφές, η μεγάλη κόντρα της Κυριακής και το σχήμα της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 19:51 Πίστες της Αθήνας: Οι επιστροφές, η μεγάλη κόντρα της Κυριακής και το σχήμα της χρονιάς

Ο Ρέμος ανταμώνει με την Γαρμπή, οι Μέλισσες έχουν Βανδή, ο Σαμπάνης την Παπαρίζου, ο Σχοινάς βρήκε την Ήβη Αδάμου και η Πάολα συμπράττει με τον Πλούταρχο

Στην τελική ευθεία μπαίνει τις ερχόμενες μέρες το σύνηθες concept η Αθήνα τη νύχτα, αφού όλα σχεδόν τα σχήματα ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους.

Πρώτος ξεκινάει ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή αυτό το Σάββατο στο ΝΟΧ, ενώ ο σύζυγος της τελευταίας Διονύσης Σχοινάς θα πάρει το βάπτισμα του πυρός σήμερα το βράδυ στο BOX έχοντας μαζί του την Ήβη Αδάμου.

 
unnamed__12_
Ήβη Αδάμου και Διονύσης Σχοινάς στο BOX.

 

 
 
Έπονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Ρουβά που φωτογραφήθηκαν πριν λίγες ημέρες για την αφίσα τους, και παρόλο που ακούγεται ότι θα ξεκινήσουν στις 11 Νοεμβρίου, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το σχήμα πάει για τις 18 του μήνα.

 

 

301246655_1002038827132445_1120164956902638699_n
Σάκης Ρουβάς

Το αυτό ισχύει και για τις Melisses που συμπράττουν με την Δέσποια Βανδή στο «Έναστρο» που κάνουν πρόβες και η πρεμιέρα τους αναμένεται στις 18 ή στις 25 Νοεμβρίου.
 

 

Ο Γιώργος Σαμπάνης συνεπικουρούμενος από την Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύει το «Άσε με να σε προσέχω» και άλλα από την ερχόμενη Παρασκευή.

μαζω
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο «Κέντρο Αθηνών»

Η queen Πάολα σμίγει στο Fever με τον Γιάννη Πλούταρχο που έδωσε το παρόν στην έναρξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στην «Ακτή Πειραιώς», αφού μαζί της εμφανίζεται ο γιος του Γιώργος Κακοσαίος, που μετράει τις δυνάμεις του ως δεύτερο όνομα.

Τέλος ο Γιώργος Μαζωνάκης πορεύεται με μεγάλη επιτυχία πατώντας στον περσινό του θρίαμβο και χωρίς να κάνει σημαντικές αλλαγές στο «Κέντρο Αθηνών», ενώ οι Πέμπτες του όπως λένε πολλοί είναι οι καλύτερες στην Αθήνα.

IMG_213σσσ
Ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή, μετά από εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια.

Η επιστροφή του Ρέμου και η κόντρα με τον Βέρτη την Κυριακή

Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, ο Αντώνης Ρέμος τα έδινε όλα στην πρόβα του, τρία 24ωρα πριν την επιστροφή του στην αθηναϊκή νύχτα, έχοντας παρτενέρ την Καίτη Γαρμπή, μετά από εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια.

Μετά από μια αναγνωριστική πρώτη χρονιά στο NOX των Ηλία Μαροσούλη και Άγγελου Κοταρίδη, ο αναμφίβολα πιο χαρισματικός ερμηνευτής της γενιάς του, συμπράττει με μια καλή τραγουδίστρια, η οποία κατάφερε να διατηρήσει τα κεκτημένα της.

Με την προσθήκη κάποιων νέων φωνών, το πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως πάνω του, με την Γαρμπή να εμφανίζεται μόνο μια φορά σε ένα γεμάτο πρόγραμμα μιας και πλέον ώρας όπου θα ερμηνεύει όλες τις επιτυχίες της.

Μετά ο Ρέμος θα βγαίνει για τη συνήθη «σφαγή» που λαμβάνει χώρα στο δεύτερο πρόγραμμα του, όπου ερμηνεύει σχεδόν τα πάντα ακροβατώντας από τον Στράτο Διονυσίου και τον Μανώλη Αγγελόπουλο στον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Φέτος επέλεξε να δουλεύει Σάββατο και Κυριακή, κίνηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Νίκο Βέρτη, σε μια άτυπη κόντρα που ήδη συζητιέται.

Την Κυριακή το πρόγραμμα στο ΝΟΧ θα ξεκινάει στις δέκα και μισή και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν τις τρεις το πρωί, ώστε ο κόσμος που θα πάει να επιστρέφει σπίτι του, σε μια κανονική ώρα.

290658446_5393199790718950_6047075852117052673_n
Ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανίζεται στο «Βοτανικό από την ερχόμενη Παρασκευή μαζί με την Έλενα Παπαρίζου.


Το σχήμα, η Δέσποινα και ο Σαμπάνης

Ο Βέρτης από την άλλη ξεκινάει στο ΥΤΟΝ σε αυτή τη μοναχική πορεία που τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι.

Αναμφίβολα αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και η συνταγή του έχει αποδειχτεί επιτυχημένη σε έναν φοβερό χώρο που έστησε με τον Τάκη Γιγουρτάκη, όμως όλα θα φανούν όταν αρχίσει έχοντας τον Ρέμο απέναντι.

 

 

294185232_184547227314330_5174013014337701264_n
Ο Νίκος Βέρτης
286991018_1015450449156777_1310238920150620362_n
Η Δέσποινα Βανδή συναντάει τις «Μέλισσες»
unnamed__1_

Η πιο δυνατή για πολλούς σύμπραξη, είναι η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Σάκη Ρουβά στο Teatro του Κώστα Μπερτάκη για την οποία αδημονούν πολλοί.

Ο πρώτος έρχεται με φόρα από μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην Ελλάδα και μια πολυσυζητημένη συναυλία με τον 50 Cent και ο Ρουβάς εξακολουθεί να είναι ένας ποπ σταρ που μπορεί να ξεσηκώνει ακόμη.

Η Δέσποινα Βανδή που διάγει την πλέον ώριμη τραγουδιστική της στιγμή συναντάει τις «Μέλισσες», το πιο πετυχημένο αναμφίβολα συγκρότημα των τελευταίων χρόνων, που άφησαν το Γιάννη Μωράκη μετά απο συνεργασία ετών για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο.

Έχοντας ένα τρελό ρεύμα στις νεαρές ηλικίες και τον Χρήστο Μάστορα ιδανικό frontman η στιγμή φαντάζει ιδανική για να απευθυνθούν σε ένα πιο large κοινό στο «Έναστρο» του Κώστα Ματσίκα.
Το κέντρο από όπου αποχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης που υπέγραψε με τον Γιάννη Τσακουμάκο και θα εμφανίζεται στο «Βοτανικό από την ερχόμενη Παρασκευή μαζί με την Έλενα Παπαρίζου.

unnamed__14_
Νατάσσα Θεοδωρίδου στην «Ακτή Πειραιώς» με τον Γιώργο Κακοσαίο


Η Νατάσσα, ο μικρός και η Queen Πάολα

Για την έκπληξη της χρονιάς πάει η Νατάσσα Θεοδωρίδου που εμφανίζεται στην «Ακτή Πειραιώς» με τον Γιώργο Κακοσαίο, σε ένα πρόγραμμα που το έχουν πάρει όλο πάνω τους.

Η πιο καλή λαϊκή τραγουδίστρια των τελευταίων δεκαετιών, ερμηνεύει εξαιρετικά τις δικές της επιτυχίες με μια φωνή που παραμένει κρύσταλλο, ενώ ο μικρός σηκώνει πολύ καλά το βάρος που του αναλογεί.

Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ρεύμα, αν και στην πρεμιέρα αγχώθηκε, ειδικά όταν ο πατέρας του ανέβηκε στην πίστα μετά από πρόσκληση της Νατάσας και τραγούδησε για λίγα λεπτά μέσα σε αποθέωση.

 

παολα
Η Πάολα στο «Fever»

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι τελικά ο παρτενέρ της Πάολα στο «Fever» χωρίς να είναι γνωστή η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους.

 

 

Θοοδωρης_Φερρης
Θοδωρής Φέρρης στο Ρομέο

Με φόρα πηγαίνει το «Romeo» στην παραλιακή στο οποίο τραγουδάνε ο Θοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Λιόλιου, αφού διώχνουν κόσμο, με τον πρώτο να έχει μεγάλο σουξέ και την δεύτερη να ξεσηκώνει τον κόσμο.

Σε άλλα σχήματα, ο αειθαλής Λευτέρης Πανταζής συναντάει τον Χρήστο Δάντη στην «Αυτοκίνηση» έχοντας μαζί τους και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη.

 

τουρνας
Κώστας Τουρνάς, Πέγκυ Ζήνα στο «Baraonda

Ο μικρός αδερφός του Παντελή, που έλαμψε σαν κομήτης πριν φύγει τόσο άδικα έχει κληθεί να σηκώσει ένα βάρος που φαντάζει δυσβάσταχτο, αφού λανσαρίστηκε κατά κάποιο τρόπο ως συνεχιστής του.

Η Πέγκυ Ζήνα συναντάει τον Κώστα Τουρνά στο «Baraonda», σε μια ιδιαίτερη σύμπραξη, ενώ ο Γιώργος Γιαννιάς με τον Τσαλίκη ξεκίνησαν καλά στο «Ω», προσπαθώντας να καθιερώσουν και τις Τρίτες.

Στο «Εμπατή» προστέθηκε η Κατερίνα Στανίση ως τονωτική ένεση στο πρόγραμμα των Δημάκη-Καλλίδη οπότε τι μένει; Να βρεθεί και κάποιος να ανοίγει Τετάρτη, όποτε η Αθήνα μετά από πολύ καιρό θα έχει σχήματα έξι ημέρες την εβδομάδα!

Φωτογραφίες άρθρου: NDPPHOTO

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση