Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Οι πραγματικοί λόγοι του διαζυγίου τους - Υπάρχει ελπίδα;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 22:20 Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Οι πραγματικοί λόγοι του διαζυγίου τους - Υπάρχει ελπίδα;

Ποια ήταν τα περιστατικά που συγκλόνισαν τον γάμο τους και τους οδήγησαν στον χωρισμό, μετά από 13 χρόνια

Μετά από μήνες εικασιών, η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι έδωσαν τέλος στον γάμο τους μετά από 13 χρόνια.

Ο χωρισμός ενός από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ έχει αναπόφευκτα πυροδοτήσει θεωρίες για την αιτία που κρύβεται πίσω από το διαζύγιό τους, μια πηγή όμως από το περιβάλλον της Βραζιλιάνας καλλονής, αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη.

 
Tom_Gigele2
Μια δυνατή ιστορία αγάπης που κράτησε 13 χρόνια ήταν αυτή ανάμεσα στη Ζιζέλ και τον Τομ Μπρέιντι

Ενώ μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει αποδοθεί στην απόφαση του Τομ να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, οι κακές γλώσσες λένε ότι η ένταση ξεκίνησε πέρυσι, μετά τη σειρά του Apple TV, «Man in the Arena».

Η Ζιζέλ δεν είχε την αναγνώριση που θα ήθελε
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret, ένιωθε ότι δεν της δόθηκε αρκετή αναγνώριση για την πολύ επιτυχημένη καριέρα του συζύγου της.

«Η ερωτική τους ιστορία ήταν σημαντική, αλλά έπαιξε καθοριστική σημασία σε μεγάλο μέρος των επιτυχιών του. Ακούσαμε ότι ήταν αναστατωμένη με το πώς ορισμένα από τα αποσπάσματα την έκαναν να φαίνεται ότι παραπονιέται ή ότι είναι αρνητική για το ποδόσφαιρο και αυτό προκάλεσε προστριβές ανάμεσά τους», εξήγησε.

 
Gisele_montleo
H Ζιζέλ έβαλε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε δεύτερη μοίρα για να αφοσιωθεί στην οικογένεια και τον σύζυγό της

Τα φαινόμενα απατούν
Ενώ το ζευγάρι στα social media έμοιαζε αγαπημένο και ενωμένο, η εκπομπή αποκάλυψε πώς κατά καιρούς είχαν αρκετά προβλήματα. Σε ένα επεισόδιο, η Ζιζέλ θυμήθηκε πως ήθελε να γεννήσει στο σπίτι τον γιο τους Μπένζαμιν, αλλά ο Τομ ήταν σθεναρά αντίθετος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διαφωνίες.

Η Ζιζέλ περιέγραψε επίσης το πρώτο παιχνίδι που είδε τον Τομ να παίζει, ως το «πιο βαρετό πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου».

Tom_Gigele1
Οι εκδηλώσεις αγάπης στα social media ήταν πολύ συχνές

Αυταρχική και αποφασιστική
Παρόλο που ο Τομ λάτρευε το γεγονός ότι είχε στο πλευρό του μια ισχυρή και ισχυρογνώμωνα γυναίκα, η πηγή πιστεύει ότι αυτός ήταν και ένας από τους λόγους, των μεταξύ τους συγκρούσεων.

«Το πάθος της Ζιζέλ να είναι μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος σήμαινε ότι το πάθος τους ήταν έντονο κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων που έβγαιναν και μεγάλωναν ως οικογένεια. Αλλά η άλλη πλευρά του να έχεις μια τόσο ισχυρή και αποφασιστική σύντροφο ήταν επίσης πρόκληση κατά καιρούς για τον Τομ», είπε η πηγή στη «Sun».

 

 

Family_Above
Η οικογένεια για τη Ζιζέλ ήταν και είναι πάνω από όλους και όλα

«Ένας συμπαίκτης του είπε ότι ο Τομ δεν ήταν ποτέ αυτός που νοιαζόταν για τις εύκολες Αμερικανίδες που απλά τον κοίταζαν - προτιμούσε να είναι με σκληρές γυναίκες, με τη σχέση να είναι σχεδόν μια πρόκληση - ή ένα παιχνίδι, αν θέλετε».

Η πηγή πρόσθεσε ότι παρόλο που ο Τομ λάτρευε τη Ζιζέλ και του άρεσε να την ευχαριστεί, η σχέση τους συχνά προκαλούσε αντιδράσεις στους συμπαίκτες του.

«Μερικοί από τους συμπαίκτες του συχνά σοκάρονταν με τον τρόπο που μιλούσε στον Τομ η σύζυγός του. Εμφανιζόταν να τον διατάζει. Πολλοί άνθρωποι την έχουν δει να τον διατάζει. Και εκείνος αρκετά συχνά έλεγε: "Ναι Τζι". Μερικοί από τους φίλους του πίστευαν ότι του άρεσε να τον έχει του χεριού της. Δεν ήταν ότι ήταν ψυχρή ή απόμακρη - κάθε άλλο. Ήταν στοργική και υποστήριζε τους συμπαίκτες του, αλλά στη Ζιζέλ αρέσει να θέτει τους κανόνες».

Tom_Sisters_Mom
Ο Τομ με τη μητέρα του και τις αδερφές του Μορίν και Νάνσι

Οι τρεις αδελφές του Τομ, η Μορίν, η Νάνσι και η Τζούλι - με τις οποίες είναι εξαιρετικά δεμένος - δεν τα πήγαιναν πάντα καλά με τη Ζιζέλ, σύμφωνα με την πηγή.

«Στον κοινωνικό κύκλο του Τομ στη Νέα Αγγλία είναι γνωστές ως οι φύλακές του. Μερικές φορές το πώς έβλεπαν τα πράγματα δεν ήταν πάντα με τον ίδιο τρόπο που τα έβλεπε η Ζιζέλ. Είναι πολύ δυναμικές και πιστές γυναίκες και τον υποστηρίζουν συνέχεια. Όταν βρίσκονται όλες μαζί στο δωμάτιο και εκφράζουν τις απόψεις και τα συναισθήματά τους, η θερμοκρασία ανεβαίνει».

Η μοιραία… επιστροφή
Τα πράγματα φέρεται να έφτασαν στο απροχώρητο, όταν η Ζιζέλ θεώρησε ότι ο Τομ έπρεπε να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο μετά την κατάκτηση του Super Bowl με τους Tampa Bay Buccaneers, τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Πολλοί άνθρωποι στη ζωή του πίστευαν ότι αυτή θα ήταν η στιγμή που θα έκλεινε την καριέρα του», είπαν.

Η απόφαση του Τομ να παραμείνει στην ομάδα για δεύτερη σεζόν λέγεται ότι προκάλεσε μεγάλη ένταση μεταξύ του ζευγαριού, καθώς η Ζιζέλ ήλπιζε να έχει μια «οικογενειακή ζωή πλήρους απασχόληση».

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα γήπεδα τον Φεβρουάριο - αλλά με εντυπωσιακό τρόπο αντέστρεψε την απόφασή του μετά από μόλις 40 ημέρες.

Family_Gisele
Η απόφαση του Τομ να παραμείνει στην ομάδα για δεύτερη σεζόν λέγεται ότι προκάλεσε μεγάλη ένταση μεταξύ του ζευγαριού

«Ο Τομ χρειαζόταν δύο μήνες για να πείσει την οικογένειά του ότι μπορούσε να το ξανακάνει, αλλά η Ζιζέλ δεν ήταν ευχαριστημένη με αυτό», συνέχισε η πηγή.

«Βέβαια, πολλοί γύρω του του έλεγαν ότι δεν υπάρχει τίποτα να αποδείξει τώρα».

Μπήκε η καριέρα της σε δεύτερη μοίρα

 

 
Η Ζιζέλ φέρεται να αισθάνθηκε ότι είχε μείνει πίσω η δική της καριέρα για να επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών και ήλπιζε ότι οι ρόλοι θα αντιστρέφονταν μετά τη συνταξιοδότηση του Τομ.

«Πραγματικά, απέρριψε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες για να επικεντρωθεί στα παιδιά, κάτι που ένιωθε ότι επέτρεπε στον Τομ να έχει όλο το περιθώριο να αποδώσει τα μέγιστα στην αθλητική του καριέρα», λέει η πηγή.

 

Gisele
Η Βραζιλιάνα καλλονή έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα καθώς προτεραιότητά της ήταν η οικογένειά της
«Το σοκ που της προκάλεσε η ανατροπή της απόφασής του την συγκλόνισε σε πολλά επίπεδα. Πρώτον, ένιωσε ότι αθέτησε την υπόσχεσή του να αντιστρέψει τους ρόλους».

Τελεσίγραφο
Η Ζιζέλ λέγεται ότι ξεκαθάρισε τα συναισθήματά της σχετικά με την επιστροφή του Μπρέιντι στο ποδόσφαιρο τον Αύγουστο, θέτοντας τελεσίγραφο να ταξιδέψει μαζί της στις Μπαχάμες, ή να το διακινδυνεύσει με διαζύγιο.

«Τους σόκαρε όλους το γεγονός ότι πήγε γιατί δεν έχανε ποτέ προπόνηση ή προετοιμασία. Αλλά ουσιαστικά μας είπαν ότι αν δεν πήγαινε, τότε θα γινόταν ανακοίνωση διαζυγίου. Ενώ βρισκόταν εκεί, ο Τομ φέρεται να ήταν "σοκαρισμένος" όταν η Ζιζέλ του είπε ότι έπρεπε να διαλέξει μεταξύ του γάμου τους και της καριέρας του. Από όσα γνωρίζαμε γι' αυτόν, πάντα πίστευε ότι η Ζιζέλ θα τον κάλυπτε ό,τι κι αν συνέβαινε», τόνισε η πηγή και πρόσθεσε: «Είναι εύκολο για τους οπαδούς να κατηγορούν τη Ζιζέλ ή να σκέφτονται αρνητικά γι' αυτήν, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνη του στάθηκε για τόσο καιρό. Εκείνη δεν ήταν διατεθειμένη να το δεχτεί αυτό - και εκείνος δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει το παιχνίδι».

 

Tom_Gigele
Το ζευγάρι έδειχνε συχνά στα social media πόσο ερωτευμένο ήταν
Υπάρχει ελπίδα;
Πιστεύεται ότι οι δικηγόροι τους επεξεργάζονται τώρα τις λεπτομέρειες του διακανονισμού της συν-γονικής τους σχέσης, με τον Τομ να μη σχεδιάζει να πολεμήσει την Ζιζέλ.

Το ζευγάρι πρέπει επίσης να βρει πώς θα μοιράσει την απίστευτη περιουσία τους ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Weddong
Το ζευγάρι από την ημέρα του γάμου του το 2009. Πηγή από το περιβάλλον τους λέει ότι οι δυο του τρέφουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλο

Ακόμη και με το διαζύγιο, η πηγή δήλωσε ότι δεν θα στοιχημάτιζε στο ότι ο Τομ δεν θα διεκδικούσε πίσω τη Ζιζέλ, καθώς «και οι δύο έχουν τεράστια αγάπη ο ένας για τον άλλον και είναι σπουδαίοι γονείς».

«Η Ζιζέλ λάτρευε και αγαπούσε τον Τομ, αλλά της άρεσε επίσης να διευθύνει τη ζωή τους με τον δικό της τρόπο. Και για πολλά χρόνια αυτό τους έφερε αγάπη, ευτυχία, επιτυχία και μια ενωμένη, δυνατή οικογένεια», ολοκλήρωσε η πηγή.

Φωτογραφίες: Shutterstock, Instagram

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση