Οι Spice Girls ξανά μαζί μετά από 25 χρόνια στα γενέθλια της Τζέρι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 09:58 Οι Spice Girls ξανά μαζί μετά από 25 χρόνια στα γενέθλια της Τζέρι

«Φίλες για πάντα» έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Οι Spice Girls «επανενώθηκαν» και ξεφάντωσαν σαν να μην πέρασε μια μέρα… Η αποκάλυψη έγινε από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας. Στα πλάνα φαίνεται η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, και τα υπόλοιπα μέλη να ξεσαλώνουν για τα γενέθλια της Τζέρι Χόρνερ, που έκλεισε τα 50.

Η τραγουδίστρια γιόρτασε μαζί με τις φίλες της και τους συζύγους τους. Η 48χρονη Βικτόρια Μπέκαμ, η 50χρονη Τζέρι Χάλιγουελ, η 48χρονη Μέλανι Σι και η 46χρονη Έμμα Μπάντον ήταν εκεί για να χορέψουν με τα τραγούδια του συγκροτήματός τους… και να θυμηθούν τα παλιά… Η μόνη που έλειπε ήταν η 47χρονη Μελ Μπι, που δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω μιας άλλης οικογενειακής εκδήλωσης.

«Ήταν ξεχωριστό να γιορτάσουμε τη Τζέρι το περασμένο σαββατοκύριακο και ακόμα πιο ξεχωριστό να απαθανατίσω αυτή τη στιγμή που έζησαν τα κορίτσια. Φίλες για πάντα», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη λεζάντα και πρόσθεσε emojis με κόκκινες καρδιές.

Η μόνη που δεν βρέθηκε στο πάρτι ήταν η Μελ Μπι, ωστόσο οι υπόλοιπες Spice Girls φάνηκε ότι πέρασαν μια φοβερή βραδιά , ανεβάζοντας διάφορα βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας την αγάπη που έχουν η μία για την άλλη.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση