Τρόλαραν τον Πετρετζίκη για τα μελομακάρονα κι εκείνος απάντησε μοναδικά - «Πώς τους πετσόκοψες έτσι μωρέ Άκη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 11:15 Τρόλαραν τον Πετρετζίκη για τα μελομακάρονα κι εκείνος απάντησε μοναδικά - «Πώς τους πετσόκοψες έτσι μωρέ Άκη»

O Ακης Πετρετζίκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς σεφ στη Ελλάδα και ίσως πλέον ο πιο πετυχημένος τηλεοπτικά, αφού οι εκπομπές μαγειρικής του κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Άκης Πετρετζίκης αναδείχθηκε από το πρώτο πρώτο MasterChef, στο οποίο βγήκε πρώτος, όμως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει εκτοξευτεί. Μεγάλη επιτυχία κάνει και στα social media, με τις συνταγές του να έχουν μεγάλη απήχηση, όπως φαίνεται και στα σχόλια.

Το Σάββατο η γνωστή σελίδα του facebook «Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία», που είναι γνωστός για τα χιουμοριστικά του ποστ, έκανε μία ανάρτηση που έγραφε: «Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο;». Μάλιστα η λεζάντα έγραφε: «Άκη ελπίζω να μην έχεις τέτοια σχέδια». Η ανάρτηση συγκέντρωσε πολύ γρήγορα δεκάδες χιλιάδες likes και έγινε viral, με πολλούς χρήστες να την αναδημοσιεύουν.

 

 

O Ακης Πετρετζίκης δεν θα μπορούσε να το αφήσει αναπάντητο και δεν δίστασε κι εκείνος από την πλευρά του να… τρολάρει τους χρήστες, πάντα με χιούμορ.

Η απάντηση του Ακη Πετρετζίκη

Ο γνωστός σεφ που βλέπει και σχολιάζει τα πάντα αρχικά έγραψε κάτω από το post: «Stay tuned».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε πραγματικότητα την ανάρτηση και έφτιαξε συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… Μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα.» έγραψε ο γνωστός σεφ σε ανάρτησή του στο Instagram.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση