Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο στόχαστρο - Οι κόντρες, οι ίντριγκες και οι «σπόντες» συνεργατών της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 12:32 Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο στόχαστρο - Οι κόντρες, οι ίντριγκες και οι «σπόντες» συνεργατών της

Ευαγγελία Αραβανή, Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι έχουν εκφράσει δημόσια τα «παράπονά» τους για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής, λόγω της συμπεριφοράς της στο παρελθόν.

Αφορμή για το θέμα, οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για εκείνη στη σημερινή εκπομπή της «Super Κατερίνα» και οι αποκαλύψεις του για τα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας.

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου», είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» είπε, ενώ πρόσθεσε: «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρθηκε στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά». Εκεί, μέρος του πάνελ ήταν και η Ευαγγελία Αραβανή, με την οποία φημολογείται ότι η παρουσιάστρια έχει κόντρα όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να εμφανίζεται σε μερικά μόνο σημεία της εκπομπής και όχι καθ' όλη τη διάρκειά της, αυτό στην πορεία άλλαξε. Οι ιθύνοντες θεώρησαν πως η Σπυροπούλου θα έπρεπε να εμφανίζεται σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ενώ έκριναν ξαφνικά, πως ο αριθμός των ατόμων στο πάνελ ήταν υπερβολικός. Έτσι, έδιωξαν έναν από τους έξι. Το άτομο αυτό δεν ήταν άλλο από την Ευαγγελία Αραβανή

Χρόνια αργότερα, η ίδια η Ευαγγελία Αραβανή είχε δηλώσει στο «Πρωινό» για την απόλυσή της: «Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί. Μου πήρε λίγο χρόνο, αλλά όλα καλά».

Στο παρελθόν, συνεργάτης της παρουσιάστριας, ο Νίκος Κωνσταντής είχε μιλήσει ανοιχτά για την κακή εμπειρία που είχε κατά τη συνεργασία τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», είχε δηλώσει: «Όταν ήμουν στον Alpha, πέρασα κακές στιγμές επί τρία χρόνια που ήμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ήθελα να φύγω. Δεν τολμούσα να πω το όνομα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, γιατί ήταν η περίοδος που η Κωνσταντίνα είχε διαμάχη με τη Φαίη. Η Κωνσταντίνα με κοίταζε περίεργα και μου έκανε εντύπωση τότε, γιατί είναι ένα νέο κορίτσι. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο επιθετική απέναντί μου. Στην κάμερα όχι, δεν ήταν τόσο πολύ, αλλά παρασκηνιακά ναι».
Όπως είπε στη συνέχεια, εκείνη ήταν και ο λόγος που απολύθηκε από τον Alpha. «Πάρα πολλές φορές μου έλεγε "λιαγκοσκορδέικο". Δεν με συμπαθούσε καθόλου κι ας έφερνα και νούμερα στο κομμάτι που κάνω. Μετά από δύο εβδομάδες, με έδιωξε με εξώδικο από τον Alpha. Μου στείλανε ένα εξώδικο και μου λέγανε ότι "πρέπει να αποχωρήσω από τον Alpha". Εγώ, βέβαια, χάρηκα πάρα πολύ. Αν ήξερε ότι θα με έκανε χαρούμενο, δεν θα το έστελνε πιστεύω. Η Κωνσταντίνα είναι ο άνθρωπος που δεν θα ήθελα να έχω γνωρίσει. Και χαίρομαι πάρα πολύ αν καταφέρω να μην τη δω για μια τηλεοπτική χρονιά στον αέρα, για να καταλάβει τι είναι να χάνουν κάποιοι άνθρωποι το ψωμί τους. Δεν μιλάω για μένα, γιατί εγώ ευτυχώς βρήκα αμέσως δουλειά. Πάρα πολλοί συνάδελφοι χάσανε τη δουλειά τους και τη χάσανε εξαιτίας της. Ελπίζω αυτό να της γίνει μάθημα».
 

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι η πιο «γνωστή» περίπτωση παρουσιάστριας που έχει «προηγούμενα» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για το τι συνέβη με τη συνάδελφό της στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Όπως είχε πει, η απομάκρυνσή της από το κανάλι ήταν κι εκείνη «οδηγία» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Υπογράμμισε μάλιστα, πως η απόλυση αυτή ήρθε μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού της.

«Ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αποχωρεί η Κατερίνα Καραβάτου και μένει η Κωνσταντίνα μόνη της. Μετά από δυο βδομάδες, η εκπομπή έχει ναι μεν επιτυχία, αλλά δεν έχει αυτή που φανταζόταν κανείς. Πάνω στον μήνα, μου λένε πως δεν κάνει 19 και 20%. Και γυρίζω και λέω να είμαστε έτοιμοι και για 7%. Και εγώ όταν βγήκα μπροστά από το 2% ξεκίνησα. Χρεώθηκα την αδυναμία η εκπομπή με το που βγήκε να κάνει 20%. Έκανε 15%. Όταν έφυγα, έκανε 4%, 7%, 8%. Με απέλυσαν λοιπόν. Δεν έκαναν καν τον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Αυτά τα έχω με ντοκουμέντα. Αυτές είναι οι αλήθειες. Αντέχει η τηλεόραση να τις ακούσει; Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μία εβδομάδα, έχει πεθάνει ο αδελφός μου», είχε πει αρχικά.

Τόνισε μάλιστα, πως δεν μπορεί καμία από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση να γίνει «Ελένη Μενεγάκη». «Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15% κι εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία "Ελένη Μενεγάκη". Ε, δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά. Αυτή είναι η αλήθεια», δήλωσε, με την Αννίτα Πάνια να τη ρωτάει ξεκάθαρα αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Καλά δεν το έκρυψα κιόλας. Είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, ενδεχομένως στο παρελθόν έκανε κάποια ντιβιλίκια, που ήταν κομμάτια της νεανικότητάς της. Θέλω να πιστεύω πως τα παθήματα της έχουν γίνει μαθήματα. Να ξέρει πως εγώ την αγαπώ και ακόμη περιμένω ένα συγγνώμη», είπε.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ζίνα Κουτσελίνη αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», είχε δηλώσει: «Η Κωνσταντίνα ξέρει πολύ καλά τι μου έχει κάνει. Πολύ καλά. Όμως, πάντα θα περιμένω. Αυτό που μου έδωσε εκείνη τη στιγμή μού έδωσε σήμερα αυτή τη θέση, αλλιώς θα ήμουν ακόμα στο control».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο, δείχνει πως έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να εκφράσει τη λύπη της για τον τρόπο, με τον οποίο φέρθηκε απέναντι σε κάποιους συνεργάτες της.

«Έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω. Αλλά, εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει… Με την καλή έννοια ρε παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση