Μαρία Σολωμού: Είμαι πολυγαμική, ήμουν με 3-4 την ίδια περίοδο. Τα απενοχοποιώ όλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 11:21 Μαρία Σολωμού: Είμαι πολυγαμική, ήμουν με 3-4 την ίδια περίοδο. Τα απενοχοποιώ όλα

«Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι one night stand»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου «Fipster» στο YouTube, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής της ζωής, σε ένα χαλαρό τετ α τετ με «Θάρρος ή Αλήθεια».

Όταν παρουσιαστής τη ρώτησε ποιος είναι ο αγαπημένος της τράπερ/ράπερ, κι εκείνη απάντησε - όπως θα περίμεναν πολλοί - τον Mente Fuerte. «Μου αρέσει πολύ η μουσική του», μιλώντας για τον μουσικό που είναι ο σύντροφός της. «Τον γνώρισα κάποια στιγμή και τον συμπάθησα, έχουμε και μία προσωπική σχέση» είπε με νόημα και μία δόση χιούμορ.

Η συνέντευξη έγινε γρήγορα πιο προσωπική και η ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε πως στις σχέσεις φρόντιζε πάντα να μην «ψάχνει το κινητό τηλέφωνο».

«Δεν έχω ακουμπήσει κινητό (...) δεν θέλω να κοιτάξω, φοβάμαι. Για αυτό δεν κοιτάω, γιατί θα βρω. Και επειδή εμένα μου έχει τύχη «κατά λάθος/επίτηδες» να ανοιχτεί κάποιο κινητό».

«Το δικό σου κινητό ή το δικό του;» τη ρώτησε ο Fipster. «Το δικό μου», απάντησε η Μαρία Σολωμού. «Βρίσκεις άμα ψάξεις. Βρίσκεις κάτι το οποίο να είναι φουλ παρεξηγήσιμο. Μπορεί να είναι και φουλ αλήθεια κάποια πράγματα»

-Άρα σε έχουν κερατώσει όλες σου οι σχέσεις;

«Όλες μου οι σχέσεις με έχουν κερατώσει. Κάθε φορά που έχει συμβεί αυτό, είναι γκαντέμης ο άλλος. Κάποιος τον έχει δει και μου το έχει πει. Και μετά πιάνεις τον άλλον και του λες «για πες» (...) και αρχίζει το θέατρο το κακό. Που εκείνη την ώρα πρέπει να πεις «το 'κανα. Είμαι μ****** το έκανα. Συγγνώμη δεν σήμαινε (σ.σ κάτι) ή σήμαινε. Γιατί μπορεί να σημαίνει κάτι. Το να σημαίνει είναι το χειρότερο».

Σε αυτό το σημείο είπε πως για την ίδια η απιστία δεν είναι απαραίτητα λόγος χωρισμού. 

-Δε σε ενδιαφέρει να σε κερατώσει ο άλλος;

«Δεν μου αρέσει. Αλλά δεν είναι λόγος χωρισμού»

-Μετά δεν θα νιώθεις προδομένη. Ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον

«Α, ναι. Δεν έχεις. Καμία».

-Άρα πώς συνεχίζεις μια σχέση χωρίς εμπιστοσύνη

«Πρόσεξε να δεις τι γίνεται μετά. Γίνεται ένα κλικ στον άνθρωπο όταν τρώει κέρατο. Λες, πώς σε εμπιστεύομαι ξανά; Δεν ξαναεμπιστεύεσαι. Αυτόματα απενοχοποιείται κάτι, λες «α, τελικά εγώ συγχώρησα. Δεν πειράζει να φλερτάρω κι εγώ λίγο πια». Μπορεί να χαλάσει η σχέση, μπορεί να φτιάξει και πάρα πολύ. Γιατί εκεί αρχίζει πια - κι εγώ είμαι υπέρ της πολλής τρέλας, κατάλαβες - υπάρχει μετά το ζήτημα ποιος από τους δύο την έχει πιο μεγάλη. Γιατί άμα εσύ κάνεις την κουτσουκέλα και μου το πεις και συγχωρήσω, στην ώρα την δική μου, όταν θα έρθει, δεν θα με συγχωρήσεις κι εσύ;»

«Εγώ νιώθω ότι είμαι πολυγαμική, αλλά όταν με αφορά ένας άνθρωπος πάρα πολύ δεν θα κοιτάξω κάπου αλλού.»

-Πιστεύεις υπάρχει μονογαμία γενικά;

«Όχι. Δεν την πιστεύω την μονογαμία. Δηλαδή υπάρχει ένα ποσοστό (...) ένας στους δέκα. Το «δε σημαίνει τίποτα», ισχύει και για μένα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάω με έναν άνδρα επειδή έχω πέσει κάτω ξερή μόνο. Είμαι από τις γυναίκες που μπορεί να πάω με έναν άνδρα επειδή θέλω να κάνω σεξ. Και να μη σημαίνει πραγματικά τίποτα. Επειδή ξέρω πως είναι αυτό το συναίσθημα, το καταλαβαίνω και στον άνδρα. Επίσης όμως, ξέρω και το συναίσθημα - μπορεί να πάω τυχαία και να ερωτευτώ. 

Τα απενοχοποιώ όλα. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι one night stand. Γιατί εγώ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και θα είναι βλάκας.»

-Ήσουν πάντα έτσι, απενοχοποιημένη με το σεξ;

«Φλέρταρα μικρή πάρα πολύ. Θυμάμαι εκεί γύρω στα 20-25 να είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Κατά περιόδους… με πιάνει. Θεωρώ ότι πάντα με περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση