Ολυμπία Χοψονίδου: «Ένιωθα μονίμως κουρασμένη» - Η μητρότητα και οι παλίνδρομες κυήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 12:25 Ολυμπία Χοψονίδου: «Ένιωθα μονίμως κουρασμένη» - Η μητρότητα και οι παλίνδρομες κυήσεις

Η Ολυμπία Χοψονίδου μέσα από ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι, πέρασε σε αποκαλύψεις για την ζωή της και την μητρότητα. Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δύο παλίνδρομες κυήσεις που είχε.

Απαντώντας στις 10 ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, η Ολυμπία Χοψονίδου μίλησε για πολλά θέματα της καθημερινότητας με τον Βασίλη Σπανούλη και για τα παιδιά τους.

Πότε προλαβαίνεις να τους διαβάσεις μαθήματα;

– Δεν τους διαβάζω τα μαθήματα. Μόνοι τους διαβάζουν, εγώ απλά τους μιλάω συνέχεια και τους δίνω συμβουλές πως θα τους είναι πιο εύκολο στο σπίτι. Π.Χ να προσέχουν στο μάθημα, ότι απορία έχουν στην δασκάλα/ καθηγήτριά τους. Κυρίως εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αυτό έχει βοηθήσει αρκετά στο να είναι ανεξάρτητα.

Ολυμπία μου θα σε δούμε στην τηλεόραση;

– Όχι

Γιατί δεν δίνεις συνεντεύξεις;

– Δεν έχω να πω κάτι, τουλάχιστον κάτι παραπάνω από αυτά που σας λέω εδώ.

Θέλετε κι άλλο παιδάκι;

– Τι να πω τώρα…

Τα παιδιά σας ποιες δραστηριότητες κάνουν;

– Ενόργανη, στίβο, μπάσκετ, μπάσκετ, μπάσκετ, ε να μην δούμε και κανέναν αγώνα μπάσκετ.

Πριν ένα μήνα είχα παλίνδρομη κύηση… σου έχει τύχει ποτέ;

– Ξέρω είναι δύσκολο… να μην απογοητεύεσαι. Δυστυχώς συμβαίνει και είναι πολύ συχνό! Προσωπικά δυο φορές

Μας έλειψαν οι προπονήσεις σου προλαβαίνεις;

– Είχα πέσει σε χειμερία νάρκη για αρκετό καιρό. Ένιωθα μονίμως κουρασμένη και τελικά κατάλαβα ότι επειδή σταμάτησα να γυμνάζομαι. Τώρα που ξανά ξεκίνησα νιώθω άλλος άνθρωπος. Κουρασμένος (άνθρωπος) βέβαια αλλά καλύτερη ψυχολογία.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση