Άγριος καβγάς Σπυροπούλου με Πετρογιάννη - "Ξέρουμε πώς μπήκες στον Alpha"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 10:47 Άγριος καβγάς Σπυροπούλου με Πετρογιάννη - "Ξέρουμε πώς μπήκες στον Alpha"

Απίστευτη κόντρα με "μπηχτές" και υπονοούμενα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο Twitter.

Ένας άγριος καβγάς έχει ξεσπάσει στο Twitter ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη, μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε η πρώτη στην Ελένη Μενεγάκη.

"Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα, δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει...", είχε αναφέρει η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πολλοί σχολιασμοί από συναδέλφους της.

Μετά από την αιχμηρή κριτική του Ανδρέα Μικρούτσικου, τα σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχολίασε και η Φωτεινή Πετρογιάννη, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους στους οποίους είχε φερθεί με πάρα πολύ άσχημο τρόπο, μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο".

Απασφάλισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τα λόγια της Φωτεινής Πετρογιάννη προκάλεσαν την έκρηξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία έγραψε στο Twitter: "Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς "μπήκε" στον Alpha... Ερώτηση για δυνατούς λύτες... αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow".

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε, αναφέροντας για το πρόσωπο που υπονοεί: "Η πρώην κολλητή της Μ.Κ. Θα βοηθήσω... το όνομα είναι Μαρία".

Η απάντηση της Πετρογιάννη στη Σπυροπούλου

Η δημοσιογράφος του πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, απάντησε στην Σπυροπούλου: "Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ".

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέχεια και σημείωσε: "Να πούνε τι; Που έγλειφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει".

Το SMS και το τηλεφώνημα

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα SMS που έλαβε και το οποίο έλεγε "Πάρε με τηλ σε παρακαλώ! Φωτεινή", γράφοντας: "Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα. Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;".

Τέλος, άφησε να εννοηθεί πως η Φωτεινή Πετρογιάννη προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μέσω του συζύγου της, με την δημοσιογράφο να μην δίνει συνέχεια στην κόντρα τους.

Πηγή: nes247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση