Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω βάλει μέσα στη διαθήκη μου ότι οι 25 παπαγάλοι μου, θα πάνε στο Αττικό Πάρκο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 12:03 Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω βάλει μέσα στη διαθήκη μου ότι οι 25 παπαγάλοι μου, θα πάνε στο Αττικό Πάρκο»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ.

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στη τη διαφήμιση που έκανε πρόσφατα με τον Γιώργο Μάγκα και τη συνεργασία τους μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με τη διάδοση της ψευδούς είδησης ότι ο μουσικός πέθανε.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε αρχικά για τη συνεργασία του με τον μουσικό μετά τα λανθασμένα δημοσιεύματα, που μιλούσαν για τον θάνατό του: «Σας το φυλάγαμε έκπληξη! Όταν μου το πρότειναν γέλασα με ευχαρίστηση γιατί είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγηση την οποία δεν την δημιούργησα εγώ, την δημιούργησαν οι εκπομπές. Εγώ αμέσως είχα ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που δεν είχα κάνει, δεν έφταιγα εγώ διότι άλλος είχε γράψει πρώτος το λάθος…κάναμε μία υπέροχη διαφήμιση».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, για όσα πρόκειται να συμπεριλάβει στη διαθήκη του: «Έχω βάλει μέσα στη διαθήκη μου ότι οι 25 παπαγάλοι μου θα πάνε στο Αττικό Πάρκο, εφ’ όσον αυτό λειτουργεί», ενώ όταν ρωτήθηκε για περαιτέρω λεπτομέρειες, σχολίασε: «Είναι μακάβριο να με ρωτάτε τι αναφέρω στη διαθήκη μου»

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση