Έγινε Σίσσυ Χρηστίδου! Η νέα εικόνα της αγνώριστης Σοφίας Χατζηπαντελή άφησε τους πάντες άφωνους (Pics)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 21:39 Έγινε Σίσσυ Χρηστίδου! Η νέα εικόνα της αγνώριστης Σοφίας Χατζηπαντελή άφησε τους πάντες άφωνους (Pics)

Λίγο πριν επιστρέψει στο GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της που άφησε τους followers της με το στόμα ανοιχτό.

Τι έκανε; Έγινε… ginger! Παρόλο που έχει μελαχρινά χαρακτηριστικά η αλλαγή αυτή της πηγαίνει και με το παραπάνω, όπως αναφέρουν οι χρήστες του instagram.

 
 

Θυμίζει κάτι από Σίσσυ Χρηστίδου η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έκανε αυτή την αλλαγή στο πλαίσιο ενός event του Thierry Mugler στο οποίο συμμετείχε. «Έχω πορτοκαλί μαλλιά τώρα», γράφει στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sophia ☠️

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση